Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Blodspor
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Sør-Trøndelag
Sted:
Brandheia
Ønsket ant. delt:
80
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
3.11.2006
Dato/tid for slutt:
5.11.2006
Varighet:
Helg
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
Arrangører:
Tim Torvatn, Anne Torvatn, Jørn Slemdal, Tonje Bakke, Magnus Lie Hetland, Rigmor Dahle, Petter Rossvoll, Ranveig Brustad, Ragnhild Ljosland
E-post:
arcadia@laiv.org
Hjemmeside:
http://arcadia.laiv.org/
Org./For./Gruppe:
Arcadia
Kommentar:

Arcadia lanserer sin neste live; Blodspor.
Hele Elarin er nå underlagt Kwazhmirsk styre, men noen helter kjemper videre. Nye, og mer desperate planer må legges dersom Elarin igjen skal bli fritt; planer som involverer risikable allianser, dristige aksjoner og dyrekjøpte offer.

De som ønsker å kjempe videre har avtalt å møtes på stedet der Blodrand foregikk, mest fordi dette er et sted Kwazhmirerne holder seg unna. Problemet er bare det at det er gode grunner for at Kwazhmirerne holder seg unna. Grunner som heller ikke de som kjemper videre er trygge for... Men hva risikerer man ikke for frihet?

Liven vil foregå på Brandheia, og det som skjer vil nok ha spor i seg av ting som skjedde på Blodrand, men plottene er nye. Både gamle roller som var med på Blodrand og nye roller er velkomne i det som blir høstens happening i Elarin :) Påmelding blir lagt ut på Arcadias hjemmesider i løpet av desember (og hjemmesidene våre er oppe igjen! Hurra!!).

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen