Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Den Ytterste Utpost
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Utposten 1
"One-liner":
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
Skifjell
Ønsket ant. delt:
25
Faktisk ant. delt:
22
Dato/tid for start:
30.6.2006
Dato/tid for slutt:
2.7.2006
Varighet:
En helg
Påmeldingsfrist:
01.06.2006
Betalingsfrist:
15.06.2006
Aldersgrense:
18 (16 med underskrift)
Arrangører:
Marius Riis Thorstensen, Ronny Riis Thorstensen
E-post:
post@sortridderne.com
Hjemmeside:
http://www.sortridderne.com
Org./For./Gruppe:
Sortridderne
Kommentar:

Utenfor nordgrensen til Riket, ligger nå en av Sortriddernes aller ytterste utposter. Etter at Sortridderne knuste sine fiender i nord, ble det stasjonert en mengde krigere i en utpost i Tåkedalen. I flere år var dette et viktig sted å holde, og det var ofte trefninger med Gråvanderenes resterende tropper.

Etter som årene gikk, ble fienden sakte men sikkert tatt til fange, drept eller drevet langt vekk fra Tåkedalen. De fleste av krigerne ble kalt tilbake til Riket, og bare en liten rest var igjen for å holde vakt over dalen. De siste to årene har det ikke vært en eneste fiende å se i området, og det har vært stille i utposten. Siste kontakten med Riket, var en karavane med forsyninger som var innom for nesten ett år siden. Etter det har det ikke vært noe å høre fra hjemlandet.

Utposten styres nå av Kaptein Alfons Wexschelstein. Han har falt fra sitt tidligere strenge styresett, og tatt til flasken og latskap. Han ser ikke lenger behovet i å opprettholde orden, og vil heller bruke tiden på å leve livet på sine eldre dager. Dette har ført til fullstendig kollaps i millitær orden, og de fleste lever livet sitt i utposten som de selv vil. Dagene går nå til fest, lek og latskap, med unntak av noen få som fortsatt husker hva det vil si å være kriger i Sortriddernes hær.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen