Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Utpost
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Utpost er en lett og underholdende fantasylaiv i Oslo
Fylke:
Oslo
Sted:
Rødklaivhytta
Ønsket ant. delt:
30-50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
17.10.2014
Dato/tid for slutt:
19.10.2014
Varighet:
2 dager
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
Arrangører:
Felix Vaager, Martin Rytter Hasle, Jens Omland
E-post:
jens.omland@gmail.com
Hjemmeside:
http://legxv.wordpress.com/
Org./For./Gruppe:
Legio XV
Kommentar:

Utpost er en lett og underholdende fantasylaiv i Oslo. Du kan komme til laivstedet med T-banen, og det er kun ti minutter å gå til selve laiven.

Vårt oppdrag er å gi alle deltakerne mulighetene til å spille en rolle med bakgrunnshistorie, relasjoner til andre roller, og motiver å spille på. Laiven skal ha lav terskel for å delta, og fungere godt for de som er ganske ferske laivere.

Settingen er low fantasy befolket av mennesker og alver. Kulturene er inspirert av 1500 tallets Tyskland, 1400 tallets Frankrike, Russisk middelalder og arabisk middelalder, samt vikingtid i Norden. Det vil ikke forekomme direkte magi, og kampsystemet bruker ?padda? våpen.

Laiven varer fra fredag til lørdag/natt til søndag. Vi kan ha 30-50 deltakere, men det er mulig for et ubegrenset antall gjestedeltakere å delta på lørdagen, uten å innkvarteres på vertshus. Slike deltakere vil også motta forenklede roller, og må forvente å ta mer ansvar for å involvere seg selv.

Vi kommer ikke til å legge stor vekt på et arrangørstyrt plott. Ting vil skje, og deltakerne kan selv velge hvordan de vil reagere på det, men hovedfokuset for grupper og deltakere vil være deres egen agenda.

Utpost er navnet på laiven, men også navnet på et vertshus inne i en dyp skog der man strengt tatt ikke bør kunne drive vertshus i fred. Vertshuset er den eneste trygge rasteplassen i knutepunktet mellom flere viktige veier.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen