Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Grenselandet - Kortlaivfestivalen 2010
Arr. type:
Laivrelatert aktivitet
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Kortlaivfestival
Fylke:
Oslo
Sted:
Chateau Neuf
Ønsket ant. delt:
50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
19.11.2010
Dato/tid for slutt:
20.11.2010
Varighet:
3-4 timer pr spill
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
ingen, spillene egner seg for ungdom og voksne
Arrangører:
Martin Eckhoff Andresen, Katrine Øverlie Svela, Margrete Raaum, Martin Nielsen, Even Tømte, Håken Lid, Tor Kjetil Edland, Trine Lise Lindahl
E-post:
laivfabrikken@laiv.org
Hjemmeside:
http://www.laivfabrikken.no/grenselandet/
Org./For./Gruppe:
Laivfabrikken, Fantasiforbundet
Kommentar:

19. og 20. november får du oppleve det beste av utenlandske kortlaiver på Chateau Neuf i Oslo. Fra Sverige kommer tre teiplaiver - laiver inspirert av scenografien i Lars von Triers film Dogville - og samtidig får du være med i kåringen av vinneren av Larpwriter Challenge.

"Dödens ventrum" er et spill om en gruppe dødsdømte fanger som snart skal miste livet. Men én av dem kan bli benådet - vinneren av et realityshow sendt live fra death row. Laiven "When Our Destinies Meet" skaper et nett av historier der deltagerne bytter på å være publikum, regissører og spillere. I "Familiene Olsson, Karlsson og Nilsson" møter man tre familier med alle sine skavanker som møtes til deres årlige grillfest. Laiven eksperimenterer blant annet med å gi rom for å spille ut scener i ikke-kronologisk rekkefølge.

I tillegg får du være med å spille finalespillene fra The Larpwriter Challenge - en konkurranse om å skape de beste korte, politiske laivene. På festivalen skal vi spille de tre beste spillene, og juryen skal annonsere vinneren av konkurransen.

På lørdag kveld blir det fest, og vi oppfordrer dem som ikke har anledning til å delta på hele festivalen å ta turen innom.

Det er også mulig å bare delta på enkelte spill. Sjekk laivfabrikkens hjemmeside for endelig program. Festivalen er åpen for alle, og laivene kjøres på engelsk eller kanskje norsk. Vi sees på Chateau Neuf, 19. og 20. november!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen