Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Blackbox Deichmanske: Club Felis
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Alle ønsker at de var en katt - på nattklubb
Fylke:
Oslo
Sted:
Deichmanske bibliotek, Grünerløkka
Ønsket ant. delt:
25
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
13.9.2016
Dato/tid for slutt:
13.9.2016
Varighet:
En kveld
Påmeldingsfrist:
13.09.2016
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
Arrangører:
Kaisa Lervik, Iselin Iversby, Martin Nielsen
E-post:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1179707842103436
Org./For./Gruppe:
Blackbox Deichmanske
Kommentar:

Club Felis: Alle ønsker at de var en katt!

Selvfølgelig ønsker alle de var en katt, i hvertfall for en kveld.
Fordi en katt på tusen watt er katt for sin hatt.

Tirsdag 13. september kan du være katt med hatt, eller i det minste hale, for en kveld. Da arrangerer Blackbox Deichmanske laiven "Club Felis" på Deichmanske Bibliotek avd Grünerløkka (for det er der de hippeste kattene bor!).

Som vanlig er det ingen forhåndspåmelding og gratis å være med. Alle får utlevert haler. Ingen forberedelser er nødvendig, men hvis du vil stille med mer kattelook er det lov.

I Club Felis er alle katter. Det er den kuleste klubben i Byen. Her møtes pene overklassepuser og rølpete bakgatekatter over en bolle melk - eller kanskje en sniff av kattemynte? Denne kvelden blir helt spesiell: Cat of The Year skal kåres ved hjelp av en talentkonkurransen! Hvem vinner premien?

Det er fastsatte roller, som er korte nok til å kunne forholde seg til på kort tid, men gode nok til å få mye spill ut av. Hovedrammen for laiven er Cat of the Year-konkurransen, en talentkonkurranse med lav terskel. Her kan du både synge, danse, deklamere et dikt, utøve en performance piece, holde en filosofisk dialog om støvkorn med din beste venn eller noe annet. Alle trenger ikke delta, men tenk litt på det før du kommer, om du vil få dine 2 minutter i rampelyset den kvelden.
Men det er nok av andre intriger å spille på - det er tross alt katter det dreier seg om! Hvem skal kontrollere kattemyntemarkedet i bydelen? Hvem kan gi overklasseperseren litt spenning i hverdagen? Hvordan kan havnekatten få nok selvtillit til å delta i konkurransen?

Spilleder er Kaisa Lindahl Lervik.
Maleri: Louis Wain

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen