Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Arendias mørke
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Langvann
Ønsket ant. delt:
45-60
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
22.9.2006
Dato/tid for slutt:
24.9.2006
Varighet:
Over en helg
Påmeldingsfrist:
31.08.2006
Betalingsfrist:
08.09.2006
Aldersgrense:
15. (Er du yngre kan det diskuteres)
Arrangører:
Pejman Chabkar, Henrik Gamborg Mehren, Stian Olsson
E-post:
laivbolgen@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.bymisjon.no/templates/Page____14941.aspx
Org./For./Gruppe:
Ungdomsbølgen Mortensrud
Kommentar:

Ridderen venter i spennig, mens han hører sitt folk rope hans navn. Han skal uti ringen for å forsvare sin landsbys ære, etter at de tapte den forrige turneringen, 30 år tilbake. Da var det byens elskede kaptein som måtte falle for sverdet, dette skal ikke igjen hende.

Det er tid for laiv. I år blir det fantasy lav i regi av Ungdomsbølgen, med alt som hører med! Dette skal være en mer seriøs laiv, enn de som tidligere har blitt arrangert av Ungdomsbølgen. Det settes mer fokus på spilling, men slossing kommer av hvordan spillet utvikler seg.

Grunnlegende informasjon om laiven.
Denne laiven er som dere sikkert rask har funnet ut av, en fantasy laiv. Laiven foregår i kongeriket Arendia. Laiven ta sted i byen Anward (Anward er hovedstaten) og landsbyen Herfang, som befinner seg i utkanten av Anward. På denne laiven er fokuset satt på rollespillet og ikke kamp og krig, men hvem vet..slikt kan utvikle seg. Vi arrangører gjør alt vi makter for å få den beste laiv stemningen, vi har derfor gjort det slik at kongen for en lavo for seg selv med litt innredning og det samme for baronen i Herfang. Til laiven har vi arrangører satt opp et pengesystem der man begynner med en bestemt sum penger. Vi kommer dagelig til å sende en person som krever inn skatter. Det vil også være mulighet til å opparbeide formuen din. Roller kommer arrangørene til å lage. Vi har ordnet det slik at enhver på laiven har meget å foreta seg, foreksempel, du får 10 mål (plott) som du må fulføre i løpet av laiven, du kan dyrke guder, spre rykter (ved å gjøre det har vi satt opp en rykte tavle), du kan besøke vertshuset der det er rikelig med mjød osv.... Mat ber vi deltagerene selv ta med. Roller blir utsendt i august og felleskompendiet blir det og´.

Følgende informasjon er du nødt til å sende oss om du vil delta:

-Fornavn og etternavn

-Alder

-Telefonnummer, og til nærmeste pårørende

-E-post

-Bilde (Gjør alt enklere med rolleutdeling og roller som er relatert med din)

-Hvilken rolle du vil spille i laiven, foreksempel Adelig, Bonde, konge/dronning, Prins/prinsesse, kriger, ridder, tjener, trollmann/trollkvinne/druide, osv...

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen