Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Saligia
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestland
Sted:
"Paviljongen", ute i Sandviken i Bergen
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
40-45
Dato/tid for start:
19.4.2002
Dato/tid for slutt:
29.4.2002
Varighet:
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
18 år
Arrangører:
Guri Glambek, Solveig Askim Malvik
E-post:
solveigma@hotmail.com, ylva-li@excite.com
Hjemmeside:
http://bulk.laiv.org/saligia
Org./For./Gruppe:
BULK
Kommentar:

02.02.2002 - Laiven er utsatt til 19. - 29. april

Familien von Schwartzwald har lenge dominert Bergens vampyrliv gjennom å kontrollere de økonomiske kreftene i byen, men føler seg nå truet av det forestående bryllupet mellom de eldste barna i klanene Nystedt og Valpolicella. Disse klanene er begge yngre enn von Schwartswald-klanen og representerer henholdsvis Bergens intellektuelle og kulturelle liv.
Det snakkes i hallene om at det hele er et rent pro forma-ekteskap, men begge familiene benekter dette på det groveste, og svarer med at de to har villet gifte seg lenge, men at anledningen ikke har bydt seg før inntil nylig.
Blant de menneskelige tjenerne har det lenge versert rykter om et forhold mellom en av dem og brudgommen, men ingen har til nå klart å avsløre sannheten i disse ryktene.
Stemmer mener også at hele bryllupet bør unngås, og at en allianse mellom de to yngre klanene aldri bør finne sted.
Samtidig går det rykter om overhodet i von Schwartswald-klanen; han har ikke vist seg for de andre klanene på flere år. Noen mener han rett og slett har blitt for gammel og har gått inn i torpor, mens andre mener at han har blitt uskadeliggjort. Hans egen klan har foreløpig unnlatt å uttale seg om omstendighetene rundt fraværet.
Nå ser uansett de fleste frem til festlighetene som skal vare i to hele netter. Gjester kommer fra fjern og nær, gaver skal overrekkes og foreningen av to elskende bekreftes for evigheten?

Spillet vil foregå 5.-14. april 2002, med hovedvekt på helgen 12.-14.. I uke 5.-12. vil det ikke foregå kontinuerlig spilling, men flere prologer for de ulike karakterene/gruppene. Det er mulighet til å kun delta på spillingen 12.-14. april, dette må i så fall opplyses om på påmeldingsskjemaet. Prologenes hensikt er først og fremst å forberede stemningen til spillet, men også å komme inn i og utvikle plottene og grupperelasjonene.

Vår filosofi med laiven:
Laiv er lek. Laiv er gøy. Vi vil i dette spillet prøve å legge like mye vekt på stemningen som på plottene. Vi vil legge vekt på vampyrkulturen; deres normer og det som skiller vampyrene fra mennesker, fremfor såkalte "power"roller. Vi vil også legge stor vekt på menneskerollenes spill, og deres normer i forhold til vampyrenes. Menneskerollene vil på ingen måte bli mindre viktige eller undervurdert i forhold til vampyrrollene i dette spillet.
Som arrangører vil vi prøve å etterkomme spillernes ønsker lengst mulig; laiven er til for spillerne, ikke motsatt. Vi vil prøve å unngå arrangørinnblanding i spillet så langt som mulig, men vil være tilgjengelige for spillerne til enhver tid, både før og under spill.

Spillområde vil bli Bergen sentrum, med eget lokale helgen 12.-24. april.
Aldersgrense er 18 år.
Pris 400 kr, uansett om man deltar uken før eller bare helgen 12.-24., da utgiftene først og fremst vil være knyttet til hovedspillingen.
400 kr betales inn til konto:
6401.06.06924 v/Solveig Malvik,
Strangebakken 8, 5011 Bergen

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen