Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Nådestøt
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"ungdomslaiv"
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Hallvardbo
Ønsket ant. delt:
20-40
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
9.4.2005
Dato/tid for slutt:
10.4.2005
Varighet:
1 kveld, 1 natt, 1 formiddag
Påmeldingsfrist:
15.03.2005
Betalingsfrist:
15.03.2005
Aldersgrense:
14 om ikke spesielt avtalt
Arrangører:
Tord Grasmo, Hanne Grasmo
E-post:
hanne@splint.no
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
R.I.D.
Kommentar:

God gammeldags spenningslaiv i fantasy-verden med vekt på godt rollespill. Spesielt laget med tanke på nye laivere (fra 14 år)! Vi ønsker oss en god mix av erfarne laivere som har lyst til å leke og nysgjerrige nykommere i alle aldre.

Pris: En hundrelapp. Inkluderer noe mat.

Det er lov å ønske seg roller, men arrangørene bestemmer fullt ut hva du får lov til å spille.
De fleste skal spille mennesker, alver, tusser og dverger.

Story: Undridia har det siste året blitt rammet av en pest, eller en forbannelse, som har tatt livet av alle voksne. De eldste døde først, en etter en, under voldsomme smerter. Etterhvert ble smertene ikke til å bære, og den som blir rammet trygler sine nære om den siste barmhjertighet, nådestøtet.

De fleste i Undridia har støtt sverdet gjennom en eller flere av sine slektninger. Og enda er det flere som dør, nå har også en del under 20 år blitt angrepet av Den Store Smerten. Det råder stor fortvilelse.

Et følge av barn og ungdommer, av flere folkeslag og raser, har lagt ut på en farefull reise for å forsøke å finne Den Store Trollmannen. Han må kunne finne et botemiddel og redde dem fra Den Store Smerten. Vil de finne ham i tide? Den eldste i følget er svært syk.

Disse trakter er farlige. Følget har sett spor av orker og vetter -- og en gammel kjærring de møtte i går fortalte om hekser med svart magi som bor oppe i fjellene ikke langt unna.

Ingen har noensinne møtt Trollmannen, bare ryktene om ham. Er han farlig? Hva vil han be om i gjengjeld? I følge noen skogsalver de møtte på veien kan de nå fram til hytta hans før midnatt. Han er deres siste håp.

Påmelding foregår enkelt ved at du sender navn, alder, laiverfaring og mobilnummer til vår e-post-adresse. Vi tar kontakt med deg i midten av mars (for først skal vi lage Knutepunkt)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen