Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Vargh VIII - Skyggen
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Det er strid i Vargh amt. Fyrst Jarans ønske om et fredelig rike er i fare grunnet Galparos menn og Tempelridderne, som er i strid.
Fylke:
Viken
Sted:
Krakossæter
Ønsket ant. delt:
60
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
6.4.2018
Dato/tid for slutt:
8.4.2018
Varighet:
2 døgn
Påmeldingsfrist:
01.02.2018
Betalingsfrist:
01.02.2018
Aldersgrense:
Åpent
Arrangører:
Thomas Flaaten Fredriksen, Hans Olav Ekornrød
E-post:
post@varghlaiv.no
Hjemmeside:
http://varghlaiv.no
Org./For./Gruppe:
Vargh
Kommentar:

TEASER:
Fyrst Jaran tok over Vargh amt på politisk vis. Kun måneder etter har det fredelige kuppet utviklet seg til en blodig affære som splitter hele Vargh. Dyregudens disipler stilte en rekke ultimatum, som tempelridderne i Rådet nektet å etterkomme.

Den tidligere hertugen av Varnir, tempelridderen Valdemar Vidrig og hans kompani beleiret området, og mente Dyregudens folk måtte forlate Vargh. Det hele endte i blodbad, før Bjørnen og hans folk la på svøm og forsvant i natten. I perioden etter har mindre geriljakriger pågått, og de falne er tusenvis.

Nå har Fyrsten fått nok. På godset til hans høyre hånd har han kalt inn til fredforhandlinger med håp om våpenhvile.

Men skygger har alt lagt seg over Vargh. Fyrstens mekler er sporløst forsvunnet, beskyldninger og mistanke gjennomsyrer begge leiere ? i skogene er det meldt om mørke skygger. Kan dette ende uten strid?

Kan du bidra til at ditt folk endelig kan leve i fred?

Vargh VIII er en ekstraordinær fortsettelse til Vargh VII - Skumringen. Deler av laiven skal filmes av Concorde TV, som produserer Stian Blipp show for TV 2. Stian skal være med på denne laiven og laiven blir filmet, klippet og vist som et innslag i Stian Blipp show til våren.

Uberørt av dette vil laiven være en klassisk Vargh-laiv.

Innslaget vil være på ca sju minutter.Ved å melde dere på aksepterer dere å bli filmet. På grunn av dette vil også laiven ha noen spesielle betingelser for deltagelse, men alle er uansett velkomne:
- Filming. Alle som deltar godtar at de kan bli filmet og at dette vises på tv, det vil ikke være anledning til å delta om man ønsker fritak fra dette. Hjelm, hette og andre kostymeting for å begrense eksponering kan være aktuelt om det passer seg.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen