Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Skygger over Larvik sesong 2
Arr. type:
Kampanje/ongoing
Status
Avholdt
Alias:
SOL
"One-liner":
Vampyrlaiv
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
Forskjellige steder i Larvik
Ønsket ant. delt:
25-45
Dato/tid for start:
4.3.2011
Dato/tid for slutt:
30.6.2011
Fast spilling:
Ca en kveld i måneden
Varighet:
5-7 timer
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
Arrangører:
Anders Roligheten, Joakim Tveitan, Jørn Andreassen, Kristoffer Ottem
E-post:
solarvik@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.utgardlaiv.org/
Org./For./Gruppe:
Utgard
Kommentar:

Ventingen er over!

I mars starter Skygger over Larvik sesong 2. Skygger over Larvik er en mørk Vampyrlaiv basert på rollespillet ?World of Darkness: Vampire the Requim?. Arrangørene sin visjon er å skildre elementer fra rollespillet gjennom en laivkampanje. De fleste vil deltakere vil spille vampyrer, og arrangørene oppfordrer spillere til å skape egne roller. Kompendium kan finnes på vår hjemmeside. Laivene vil ta sted ulike plasser i Larvik, og deltakeravgiftene vil være ingen eller liten (50-100kr) avhengig av hvilket laivområde vi benytter oss av fra gang til gang.

Siden sesong 1 har det nå gått drøye tre måneder og Regentprins Victoria av Larvik begynner å få et styre over byen, men hun klarer det ikke alene. Vampyrer som har oppholdt seg i Larvik i lengre tider og vampyrer fra rundt om i Vestfold kniver politisk med hverandre for å kontrollere deler av byen. Regenten har nå samlet byens vampyrer til møte for å avgjøre hvem som kontrollerer hva. Det går også rykter om at det er gjort innbrudd i graven til forrige Prinsen av Larvik, han ligger nå å hviler. Heldigvis klarte ikke de som brøyt seg inn å komme til gravkammeret, men det er en frykt. Hvem vet noe? På gatene har det også vært uroligheter og flere vampyrer har havnet i skuddvekslinger og kamp med jegere. Larvik er ikke lenger et trygt sted. Byens vampyrer må nå organisere seg for å ikke falle for jegere.

Viktig! : Alle som ønsker å delta på sesong 2 må sende påmelding med en oppdatert eller ny rolle til solarvik@gmail.com så fort som mulig. Arrangørene håper de som allerede har roller ønsker å fortsette og bygge ut på dem. Vi hjelper også gjerne til å skape roller med dere spillere. Dersom dere har et rolleforslag eller bare en rolleide så send oss en mail.

Vi oppfordrer dere til å tenke på hva dere har gjort i perioden november til mars, og vi oppfordrer dere også til å ta off-laiv kontakt med andre spillere og skape en vennlig allianse eller et samarbeid. Nå som vi er 4 arrangører har vi kapasitet til å gjøre mye mer utav laivene, og alle roller vil få en Personlig IL utifra hvilken Covenant din rolle spiller i.

Påmelding sendes til vår mail.
Kompendier kan finnes på våre hjemmesider:
http://www.utgardlaiv.org/

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen