Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Hinsides
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Julebordlaiven '06
"One-liner":
Fylke:
Rogaland
Sted:
Tante Molla, Salvågergt. 10, Stavanger
Ønsket ant. delt:
30
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
16.12.2006
Dato/tid for slutt:
16.12.2006
Varighet:
ca 5 timer
Påmeldingsfrist:
06.12.2006
Betalingsfrist:
06.12.2006
Aldersgrense:
18 (16 med spesiell tillatelse)
Arrangører:
Gjerulf Noddeland
E-post:
julebordlaiven@hotmail.com
Hjemmeside:
http://laivforum.net/showthread.php?p=195344#post195260
Org./For./Gruppe:
Mollafamilien
Kommentar:

Opp gjennom hele verdenshistorien er det mange mennesker som har forsvunnet sporløst. Noen blir husket, andre går glemmeboken, noen ble aldri savnet, andre igjen blir avskrevet som omkomne.
På et sted som ikke er et sted, i en tid utenfor tiden, befinner det seg en gruppe personer som alle har én ting til felles: De forsvant sporløst!
Når ingen helt kan si hvor lenge de har vært borte, og alle lurer på hva som er grunnen til at dette har skjedd med akkurat dem, blir tilværelsen lett kjedelig og ensformig. Ryktene går nå om en samling av disse forsvunnede menneskene, og en god del har bestemt seg for å komme. Det er kanskje første gang, eller muligens den millionte gangen dette skjer, det er vanskelig å si når tiden ikke oppfører seg som den skal? Du er én av dem som har havnet Hinsides, og du har tenkt deg på denne samlingen! Kanskje finnes der svar? Kanskje vet du svaret alt, men har glemt det?

Rollene på laiven kan komme fra alle verdens kulturer og epoker, fortidige, nåtidige og fremtidige. På samme måte som tid og rom ikke oppfører seg som de skal, gjør heller ikke språkbarrierene det, for på et eller annet vis kan alle forstå hverandre.
Du har nå muligheten til å finne fram eller lage det kostymet du alltid har drømt om å bruke på laiv, men aldri har fått muligheten! Kanskje du er egypter fra Faraoenes tid? Huleboer? Kanskje du er inka, eller muligens hippie fra 60-tallet? Eller forsvant du ut fra ditt eget private lille romskip på vei til ferie på en av Saturns måner? Mulighetene er endeløse!

Skriv en liten rolle, med navn, litt om hvor du kommer fra, kanskje du har en teori om hvorfor dette skjedde med akkurat deg? Kanskje du har møtt noen andre etter at du havnet Hinsides?

Vi begynner kl. 19:00, og avslutter før midnatt.
Afterlaiv avholdes på stedet, straks etter laiven er slutt.
Maten er julebordsmat, med grøt ca kl. 20:00, deretter koldtbord.

Langveisfarende vil bli tilbudt overnatting.
Pris kommer, følg med på SLIK-forum.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen