Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Colonize: Rådet 2- Et rop om frihet
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Østfold
Sted:
Solhaug Fredrikstad
Ønsket ant. delt:
40
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
24.8.2007
Dato/tid for slutt:
26.8.2007
Varighet:
En helg
Påmeldingsfrist:
10.07.2007
Betalingsfrist:
10.07.2007
Aldersgrense:
14 år m/verge
Arrangører:
Fredrik Hansen, Kent Stenersen, Astrid Eriksen
E-post:
eventyria@hotmail.com
Hjemmeside:
http://www.eventyria.diskusjonsforum.no
Org./For./Gruppe:
Eventyria
Kommentar:

21.07.2007 - Avlyst

Det er nå gått 2 år siden de kom. Jeg har vandret rundt og synet som har møtt meg, har vært tungt å bære. De har brent vår jord, tappet vårt land for ressurser og drept vårt folk. Tollons raser har stått i mot dem på hver sin kant. Noen med seier og noen med tap, overfor Zeradooms grusomme herjinger.
Livet på Tollon er ikke som det engang var. Rasene er splittet, kaos herjer, tryggheten og freden er brutt. Zeradoom har fått fotfeste på østre del av Tollon nå. Nymatra, Nymonenes stolthet er falt i ruiner og ryktene blant Nymonene tilsier at Prinsen dere er falt i strid. Fallet har ført til stor splittelse mellom Nymonene. Alle rasene er på flukt og kjemper for å overleve. Ressursene er minimale og ødeleggelsene store. De fatale konsekvensene har begynt å vise seg og angsten, hatet og hevnlysten har bygget seg opp blant rasene.
I denne mørke stund, ser vi også et håp. Erafyn har kommet til vår unnsetning. De kjemper ved vår side, og uten dem hadde vi nok mistet enda større landområder. Takket være deres likestilte teknologi.
Tiden er inne for å samle rasene til råd. Vi Nimorer tar vårt ansvar. Om ikke rasene nå samarbeider, er Tollon fortapt. Dette er vår eneste sjanse. Vi må stå samlet eller gi fra oss vårt land og vår stolthet.


Fred over Tollon
Mykam


Et lys sees over himmelen. De utvalgte vet nå, hva de må gjøre.

Fortsettelse fra Rådet.
Rollen blir automatisk vidreført fra rådet til denne laiven. De som kun skal være med på denne laiven, vil få egen info.

Se også www.eventyria.diskusjonsforum.no

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen