Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Øl er godt for sjelen
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Nå er endelig vinteren kommet, og da er det festivaltid igjen!
Fylke:
Oslo
Sted:
Blåhaug
Ønsket ant. delt:
15-50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
20.3.2015
Dato/tid for slutt:
22.3.2015
Varighet:
1 dag
Påmeldingsfrist:
01.02.2015
Betalingsfrist:
01.02.2015
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Hans O. Martinsen, Kristian Spilhaug, Kjetil Austvoll-Dahlgren
E-post:
festival@veiskille.net
Hjemmeside:
http://veiskillewiki.laiv.org/%C3%98l_Er_Godt_For_Sjelen
Org./For./Gruppe:
Veiskille
Kommentar:

Lauget for Ganens Nytelse er velkjent i og utenfor Malderias grenser. Med utgangspunkt i det meget veletablerte og svært luksuriøse vertshuset Den Stolte Svane har lauget tatt på seg oppgaven å vurdere andre vertshus verden over. For noen år siden samlet lauget en del av sine kontakter og leverandører til en uformell sammenkomst, der man utvekslet erfaringer, drikkevarer og knyttet kontakter.

Året etter gjentok lauget samlingen. Da dukket det opp et par personer som ikke sto på invitasjonslisten, men som likevel var viktige nok til å slippe inn. Året etter tok noen viktige personer med seg noen mindre viktige personer, og slik ballet det på seg. På et tidspunkt følte lauget at samlingen ikke lenger var av en slik art at de kunne stå som organisatorer, og overlot det praktiske til en gruppe ildsjeler. Noen år senere likner sammenkomsten lite på det den startet som. Det er nå blitt en fullverdig festival, komplett med utstillere og programposter, og er også flyttet ut av Malderia. Fokuset til festivalen er dog det samme som før: Verdens kulturer representert i form av primært drikke, sekundært mat.

Nå er endelig vinteren kommet, og da er det festivaltid igjen! Kornet er høstet, nå skal fjordårets grøde smakes på. Denne gangen samles mennesker fra hele verden seg et sted i gamle Lothbardien, for å smake på, diskutere, forhandle, skryte, krangle, feste og kose seg med drikkevarenes mange forlystelser. Det er tid for Festivalen for Ganens Nytelse!

For mer informasjon, se
http://veiskillewiki.laiv.org/%C3%98l_Er_Godt_For_Sjelen

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen