Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Nybrott
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Bærumsmarka
Ønsket ant. delt:
30
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
10.9.2004
Dato/tid for slutt:
12.9.2004
Varighet:
Påmeldingsfrist:
29.08.2004
Betalingsfrist:
01.09.2004
Aldersgrense:
Arrangører:
Martin Nielsen, Sigve Indregard, Julie Nilsen, Jan Fredrik Stoveland, Torbjørn Valum
E-post:
Hjemmeside:
http://www.urv.no/
Org./For./Gruppe:
Ulverytternes venner
Kommentar:

Ulverytternes venner prøver med dette for første gang å annonsere en laiv på laiv.org.

Ankarvik heter et lite bortgjemt sted noen dagers reise fra Liunagas hovedstad Ana Tehan. Her har en håndfull mennesker funnet nytt håp, etter å ha flyktet fra det despotiske regimet som har overtatt i Liunaga. Et nytt samfunn er under etablering, uten militærtvang, uten trelldom og uten overvåkning og angiveri er etablert.

De gode hensikter har preget Ankarvik fra dag én, men ikke alt er like enkelt i et samfunn med en høyst sammensatt innbyggergruppe. Alt fra folk som ble forfulgt for sin religion, til dessertører, til rike handelsmenn som ikke ville betale skatt, til tidligere kriminelle har funnet tilholdssted i Ankarvik. Det er mange interessekonflikter og få tradisjoner å støtte seg på når disputter skal løses.

I tillegg lever man under konstant fare for å bli oppdaget av Tapeus. Og hvem vet om hans patruljer er det verste man kan møte på i skumringen i skogene rundt Ankarvik?

----

Nybrott er en laiv med stor vekt på rolleinnlevelse og i en viss grad politiske plott. Om du først og fremst er opptatt av fancy kostymer og effekter med stor grad av historisk korrekthet, vil du bli skuffet her. Det samme gjelder om du først og fremst er ute etter å hogge løs på monstre. Dette er første gang i URVs fireårige historie at vi annonserer en laiv for det "etablerte" laiv miljøet. Vi håper noen vil være med :)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen