Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Camarheim
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Vertshus i Ulymar
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Oslomarka, Kløverrabben hytte i Sørmarka
Ønsket ant. delt:
Mange
Faktisk ant. delt:
44
Dato/tid for start:
25.10.2006
Dato/tid for slutt:
29.10.2006
Varighet:
Tre dager, fire netter
Påmeldingsfrist:
15.10.2006
Betalingsfrist:
15.10.2006
Aldersgrense:
18, yngre må ha verge
Arrangører:
Hanne Jakobsen, Kristian Spilhaug, Benedikte Berg
E-post:
camarheim@spilhaug.net
Hjemmeside:
http://veiskillewiki.laiv.org/Camarheim_(laiv)
Org./For./Gruppe:
Veiskille
Kommentar:

Det har seg nå en gang slik at slekta etter Camar alltid har vært gjestfrie. Så gjestfrie at heimen deres har blitt et åpent hus for alle som ferdes forbi og som trenger en matbit eller husly for natta. Om dette har blitt slik fordi slekta i seg selv er hyggelige og vennlige folk, eller fordi det strengt tatt ikke er mange andre muligheter for tak over hodet i dette dalsøkket skal man kanskje ikke fundere så mye over, men et helt ordinært vertshus er det jo heller ikke.

Mange som benytter seg av familiens gjestfrihet regnes som venner av familien, enten nære eller fjerne. Disse synes stort sett at det er mer enn trivelig å ta seg en tur innom Camarheim igjen. Andre besøkende har aldri vært innom før, og kommer kanskje aldri tilbake siden.

Når det gjelder oppvartning har huset mye å stille opp med, men til forskjell fra de fleste andre vertshus forventes det at gjestene tar i et tak med potetskrelleren eller tar sin tørn med oppvasken hvis noen i familien ber om det.

Camarheim ligger i Ulymar, et stykke nord for Sargos by. Stedet ligger rett ved den store karavaneveien som går fra Archaz i nord, så innom Sargos før den deler seg og går enten til Eolan eller ut av Ulymar. Mange som reiser langs veien velger å ta turen innom, og det er mye folk langs veiene i disse dager.

Som vertshus er stedet kjent for god mat, god drikke, god stemning, mye dans og moro, og at familien som driver stedet har intet mindre enn syv slektsledd i live. Mange tar turen innom bare for å hilse på eldstemann, eller for å høre en av de mange historiene som familien kan varte opp med. Ett er sikkert: Man har aldri to like kvelder på rad i Camarheim.

****

Camarheim er en laiv i Veiskillesettingen. Spillet begynner på morgenen torsdag 26. oktober og varer til kveld/natt lørdag 28. oktober. Les påmeldingsinfoen før du melder deg på.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen