Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
La Famiglia II - Le Nozze
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Trøndelag
Sted:
Jernbanefolkets hus, Kjøpmannsgata 14, Trondheim
Ønsket ant. delt:
minst 50, maks 70
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
27.1.2006
Dato/tid for slutt:
29.1.2006
Varighet:
fredag til sent natt til søndag
Påmeldingsfrist:
01.09.2005
Betalingsfrist:
20.09.2005
Aldersgrense:
18 år
Arrangører:
Maja H. Kvendseth, Kine E. H. Kvendseth, Espen Kulseth, Tore Aune Fjellstad, Arild Sørheim
E-post:
post@loustavern.org
Hjemmeside:
http://www.loustavern.org/
Org./For./Gruppe:
Lou's Tavern
Kommentar:

La Famiglia II - Le Nozze

Fem år etter Caesar Vespuccis ubeleilige død har hans eneste sønn Mercutio overtatt Vespucci-imperiet. Med god hjelp fra store menn som Don "Papa" Joey Calissante, Don Marcello "Slicks" Bartini og Vic "The Duke" Moreno ? og med støtte fra store kvinner, deriblant sin mor Bella - har Mercutio tatt tilbake kontrollen over Caesars by, Caesars virksomhet, og Caesars elskede familie.

Fornøyd med tingenes tilstand har den nye Don Vespucci i det siste tillatt seg å sikte mot mer personlige mål. Hans senere forhandlinger med Philadelphia-familien Lucchese har vist seg å ha andre formål enn de rent forretningsmessige... Nyheten sprer seg som ild i tørt gress: Don Vespucci har fridd til den vakre Carlotta Lucchese og fått ja.

Alt er likevel ikke bare fryd og gammen. Fire år er gått siden "Papa" Joey Calissante gikk til Gud, 73 år gammel, og den nåværende Don Calissante er ikke like fornøyd med at Don Vespucci inngår giftermål med Calissante-familiens verste fiender. Likeledes er to og et halvt år gått siden "Louisville" Sally Rina ble satt inn på grunnlag av et forferdelig justismord presentert av et løgnaktig vitne - nå meldes det at han snart slipper ut igjen grunnet sin gode oppførsel, og han er alt annet enn tilfreds med sin situasjon. Don Bartinis lillebror Tony "Ducks", som ble jaget ut av byen etter å ha drept to mann ved Caesar Vespuccis gravøl, er endelig tilbake; og det hviskes om at han har knyttet nye - og dødelige - kontakter.

Men alt dette skyves til side idet Vespucci-familien forbereder seg på bryllup. For første gang på fem år har de noe å samle seg om i skyggen av nye stridigheter mellom familiene. Rykter rundt det forestående bryllupet er på alles lepper. Viktige gjester er ventet, men uventede gjester kan vise seg å være viktigere enn noen kan ane...

* * *

Dette er oppfølgeren til fjorårets suksess La Famiglia. La Famiglia II - Le Nozze kommer til å omhandle (bl.a.) den samme familien, og det vil bli anledning til å spille både gamle og nye roller.

For evt. nye spillere: Dette er en mafialaiv. Tenk krysning mellom Gudfaren, Goodfellas og Sopranos.

Påmelding gjøres på mail, eller på http://www.loustavern.org/registration.html

Ta gjerne kontakt med arrangørene via e-post, eller kontakt oss via PM eller på forumet vårt.

Husk!
Betalingsfrist: 20. September 2005 (300,-) og 16. November
(450,-) på kontonummer 0539.36.18606 (Husk navn!)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen