Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Familiene Rosier og Fawley
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Deichmanske bibliotek, Grünerløkka
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
9.6.2015
Dato/tid for slutt:
9.6.2015
Varighet:
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
Arrangører:
Jeanita Hatlestrand
E-post:
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Blackbox Deichman
Kommentar:

For nesten fem år siden opplevde vi et bondeopprør som fratok adelen makten vi har hatt i århundrer. Det er bare noen få familier igjen med rent blod. De som virkelig kan kalles fullblodsadel. Vi har ikke glemt de rette verdier!

For å ta vare på det vi har er det viktig å styrke båndene mellom slektene. Derfor er det en stor glede at vi kan samles for en så lykksalig begivenhet som en forlovelse. Familiene Rosier og Fawley har slått sine noble hoder sammen og dannet denne unionen. De lykkelige unge fikk vite det i går kveld, at de har æren av å inntre i det hellige ekteskapet. De bør være takknemlige!

Før Augustus Fawley kan fri til sin tilkommende Serpentua Rosier må forhandlingene om medgiften utføres. Etter alle kunstens regler. Når forhandlingene er ferdig skal den vordende brudgommen få erklære sin udødelige kjærlighet ovenfor sin kommende brud, før hun skal få den utsøkte gleden av å takke ja til frieriet og servere sin kommende mann kaffe for første gang. Allt i påsyn av de stolte familiene.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen