Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Riddere på bærtur II
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Viken
Sted:
Trondheims-traktene
Ønsket ant. delt:
ca. 30
Faktisk ant. delt:
?
Dato/tid for start:
13.11.1999
Dato/tid for slutt:
13.11.1999
Varighet:
1 dag
Påmeldingsfrist:
07.11.1999
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
Arrangører:
Egil Moe, Øyvind Moe
E-post:
egmoe@st.telia.no
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Soria Moria
Kommentar:

Riddere på bærtur II
(etter at Øyvind laget riddere på bærtur i fjor har vi valgt å la dette bli et fast navn på denne typen arrangement fra oss)

Øyvind og undertegnede har lyst til å gjennomføre en endags live lørdag den 13 november. Stedet er tømmerdalen i bymarka, med geitfjellet som mål. Vi trenger opp til 20 deltagere og 10 monsterroller.

Liven foregår i Allfirda, nærmere bestemt i fjellene øst for Skipakrok i Fjordfirda. Foreløpig kan vi ikke si noe om hva liven handler om, men noe har gjort at mange eventyrere har valgt å ta turen dit. Av andre opplysninger kan vi nevne at de hvite tårnene på Trollmannen Skaags underjordiske borg kan sees på fjellet bortenfor.

Liven vil koste deg kr. 50,- for deltagelse enten du er rolle eller monster. Vi kommer til å starte en gang mellom kl 1200 og 1300, og være ferdig før kl. 1800. Vi foreslår at etter liven tar vi en tur ned til Tavern vertshus for evt inntak av mat og drikke. (som ikke er inkludert i deltageravgiften. Kompendier vil ikke bli trykt opp for dette eventyret.

Påmeldingsfristen er Søndag den 7 november. Betaling skjer ved oppmøte. Komunikasjon skjer via mail. For de som ikke har mail, ber vi at dere andre sprer ordet slik at de kan ringe med på 72561410. Roller til disse må hentes eller overleveres muntlig pr. telefon, eller mottas ved spillstart.

Om du skal være med trenger vi å få vite hvilken rolle du skal spille. Du kan godt bruke en Allfirdarolle du har brukt før og som fortsatt er i live. (om du tør for en så kort live). Vi vil vite:

Rollenavn:
Alder og fødested:
Yrke:( magiker tillates om du har spilt en før og har kompendiet)
Spesielle hendelser i bakgrunnen til rollepersonen:( som vi kan flette intriger av)
Spesielle gjenstander rollen har ervervet seg: ( som vi også kan gjøre spennende ting med.

- Egil Moe

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen