Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Skogens Kaos 3
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Hva som er verdt å kjempe for!
"One-liner":
Fylke:
Innlandet
Sted:
Terningen Skanse
Ønsket ant. delt:
80
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
16.7.2010
Dato/tid for slutt:
17.7.2010
Varighet:
2 dager
Påmeldingsfrist:
30.07.2010
Betalingsfrist:
30.07.2010
Aldersgrense:
13
Arrangører:
Robin Øverby, Martin Løken, Simen Pettersen
E-post:
robin_91_ku@hotmail.com
Hjemmeside:
www.dekrakilskepapegoyer.synthasite.com
Org./For./Gruppe:
De Krakilske Papegøyer
Kommentar:

Det har vært 4 lange og gode år med fred i Kronodal, men nå ser det ut som om freden er i ferd med å ta slutt. Den Falne Prins Jeckob er kommet tilbake som leder for Kaosridderne. Hva han vil er enda uvisst, men Selomnas, Kronodals profet, fikk en beskjed fra oven om en profeti. Den lød som følger:

?Det som en gang var sperret i helvete skal komme tilbake på jord, Far Til Oss Alle, det er her du nå bor?!

Sonjog tok profetien seriøst og sørget for å styrke forsvaret til Kronodal. Han lagde to barrierer som sørget for at ingen kommer seg inn eller ut fra Kronodal unntatt igjennom byporten Krono. Sonjog tilkalte også de fire legendariske generalene som skal lede Kronodals fire Skvadroner. De er kjent som De Imaginære og består av:
Walter - Ildgeneralen
Derran - Vanngeneralen
Eirika - Jordgeneralen
Abmindusur - Vindgeneralen


Hva skal denne profetien bety? Har dette noe med Jeckob å gjøre? Kjente ansikter er blant Jeckob og Kaosridderne, blant annet Galleom, Briggit, Legato og Baoul. Og det ser ut som Jeckob har fått med seg flere nye kaosriddere fra Coiver selv. Med Raikad borte, hva kan Kaosridderne pønske på?

Ikke nok med Jeckob, men hva gjør Garrets bandittbande her? Og Assasinerne, er de ute etter hevn? Eller vil de simpelthen stjele så mye de kan? Alt som er sikkert er at de ikke er vennelige. Og vi må beskytte Kronodal for en hver pris. Med nesten alle de Syv kongene døde og kun en levende igjen må vi samle mot til å stå opp imot ondskapen.

Asim tok alle de Fem Kulene av Eksistens fra sin fars døde kropp. Med disse kulene skulle han lage en ny Kaos-hær, denne hæren skulle ikke ødelegge; men tjene menneskene! Det han laget ble kalt for Himmelridderne og har beskyttet Kronodal siden Raikad's fall.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen