Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Skogens Kaos 2 - Svikernes Vrede
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Skogkvinnens Kjærlighet, til hvem?
"One-liner":
Fylke:
Innlandet
Sted:
Elverum
Ønsket ant. delt:
40 ++
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
6.6.2009
Dato/tid for slutt:
7.6.2009
Varighet:
En helg (Lørdag - Søndag)
Påmeldingsfrist:
26.04.2009
Betalingsfrist:
01.05.2009
Aldersgrense:
12 år
Arrangører:
Robin Øverby, Martin Løken, Simen Pettersen
E-post:
robin_91_ku@hotmail.com
Hjemmeside:
http://dekrakilskepapegoyer.synthasite.com/
Org./For./Gruppe:
De Krakilske Papegøyer
Kommentar:

Nå er påmelding klart! De Krakilske Papegøyer's storlaiv denne våren! Men den blir ikke stor om folk ikke melder seg på!

Raser å velge mellom er følgende:

Alver (Minimum 13 år):

Kongesoldatene (Minimum 12 år):
Den Syvende Kongens hær. Det er mange forskjellige personligheter blandet inn her. Det kan rett og slett ikke stemples som en fast ting annet enn alt mulig! Her er alt fra vanlige soldater til griske tyver. Den Syvende Kongen ble nødt til å ta alle menn han hadde i bruk til å lage en hær stor nok til å (ifølge seg selv) vinne krigen, han tok med ungdommer, kvinner og kriminelle som egentlig skulle få dødsstraff. Han har rett og slett samlet over halve folket av Kronodal!

Kongesoldatene er vanlige mennesker og de som vil byen godt. Men vil alle byen godt? De (fleste) tilber den Kristelige Gud.

Kaosriddere (Minimum 15 år):
Kaosriddere er rølpete, onde, øldrikkende og frekke vesener. De var engang vanlige mennesker, men etter år med å tilbe mørke guder har de mutert og blitt overnaturlige. Både i styrke og utholdenhet. De vil ødelegge byen som har vært hensikten deres helt siden den ble bygd. De mener at byen står i veien for dem, de skal videre. Før så var det bare en vanlig mars, men nå har de nemlig tenkt seg til Transylvania for å bekjempe de som har bekjempet den legendariske Korami!
Kaosriddere er kjent for deres høylytte stemmer, demoniske rustninger og svære krigshjelmer. De har også tatt på seg pelsen av den første bjørnen de har slaktet med nevene sine.
Deres nåværende mål er å gjenopplive Raikad og stoppe menneskene i å finne "De 4 kulene av Eksistens!"

De er rett og slett de ondeste av alle her nå og kan minnes litt om blodbønder. De tilber Guden Coiver.Betalingsfrist: Laivstart. Dere kan betale når du møter opp på laiven, VI legger ut for dere imens! Ja så snille er vi^^


Vi har med rolledepositum på laiven, men hvorfor har vi med rolledepositum?
Rolledepositum er der for å forsikre at dere tar laiven seriøst og at dere spiller rollene deres. Vi har fått klager før på for mye offing.
Om det skulle hende at mange klager på at (F.eks) en person som offer (Off-laiver) for mye for du ikke tilbake han/hun 50 ekstra kronene han/hun betalte! Om den personen (Eller en annen for den saks skyld) tar helt av kan han/hun risikere å bli kastet ut av laiven.

VIKTIG!!!! Se innom siden våres for Kompendium og valg av raser, det ligger også en smakebit ute i "Kompendium" seksjonen^^
(Nettsiden vår har problemer med å oppdatere seg, men se innom siden gjevnlig, kan hende det kommer nyheter likevel)

Påmeldingsfrist er:
26 mai!

Her gjelder det å være aktiv og si ifra til både nye og gamle laivere!
Om du kan kan være med selv eller ikke; vær snille og si ifra videre til andre laivere som vi ikke har nådd frem til enda, uansett! Det gjelder å skrike ut til alle om at en laiv er på vei. Vi har tenkt til å legge alle kluter til!

Mvh:
De Krakilske Papegøyer

***********************************************************

HISTORIEN, som var:

Det var en gang syv små gutter som ønsket å lage en hel by. Den ene var rik og overlegen, den andre var fattig og omtenktsom, den tredje var snill og godhjertet, den fjerde var slu og missunnelig, den femte var smart og hemmelighetsfull, den sjette var gal og bisarr, og den sjuende var alt unntatt det den sjette var.
De ble alle vellykkede folk med tiden som gikk, og hver time, hvert år som gikk gjorde dem mer og mer vellykte. Og til slutt:
Ble de alle Konger over samme by som de selv hadde bygd: Kronodal! Og de var nå kjent som de ?Syv Konger?.

Byen ?Kronodal? er en ukjent by like ved Transylvania. Den var godt bevoktet av høye sandtak og tette skoger. Alvene pleide å beskytte byen via skogene, og sandtakene var altfor bratte til å hoppe ned og overleve. Raikad og hans Kaosriddere har lenge prøvd å rase byen, men har aldri kommet seg inn takket være deres sterke forsvar. Slik var det i året 839, men ikke nå lenger? 13 år etter var stupene blitt slitt ned av år med regn og alvene har snudd ryggen til menneskene etter deres korrupte fall. Den første kongen døde av sykdom, den Andre Kongen ble myrdet av Raikad, den Tredje Kongen ble myrdet av Ittal, den Fjerde ble tvunget ut i krigen som nestkommanderende, den Femte forsvant på mystisk vis, den Sjette forrådde alle Sju og ble en Kaosridder, og den syvende leder byen (det som er igjen av den) og gir ordre.
Alt dette skjedde etter at ?Den Sjette Kongen av De Sju?, Ittal, sørget for at Kaosridderne kom seg inn med en liten hær og gjorde store skader på byen for så å bli med Kaosridderne selv. Men heldigvis fikk Den Femte Kongen av De Syv sendt Raikad?s sjel til helvete for så å forsvinne selv! Men Raikad er ikke så lett å beseire. Kaosridderne skal nemmelig gjenopplive ham!

HISTORIEN, som er:

Året 853. Tre år etter døden til den legendariske onde fyrsten: Korami!
Kongesoldatene fant hjelmen som skulle gjenopplive Raikad. De beskyttet den så godt de kunne, slik at Kaosridderne ikke skulle få tak i den. Med mange liv tapt for Kaosriddernes sverd, forsvant plutselig hjelmen under nesen på menneskene! Det viste seg at Illuge Svarte tilbad Coiver selv og stakk av med hjelmen for så å gi den til Kaosridderne. Det siste de hørte av Illuge når han gikk inn i skogen var et blodig skrik. Han antas å være død. Men nå har vi verre tilg å tenke på! Nå er Raikad gjenopplivd!

Senere greide menneskene å finne Det Syvende Sverd, det eneste sverdet som kan beseire Raikad. De fant også den utvalgte som viste seg å være den Femte Kongen av de Syv; Sonjog. Endelig kan vi få en slutt på Kaosriddernes horder og deres leder!
Men Sonjog la merke til en ting når han tok i sverdet. Han følte ingen kraft. Det var som om han bare holdt i et skrap metall som ikke var brukt på flere år!
Det viser seg senere at sverdet har mistet sin kraft etter å ha stått i de magiske skogene helt ubrukt.

Menneskene har nå funnet ut at de må finne de 4 kulene av eksistens, for å få tilbake kraften i sverdet! Men hvor kan kulene være? En ting er sikkert:
Alle Kaosriddere må utslettes, men greier vi det alene? Hva med å få hjelp av alvene? Alvene har skilt seg helt fra resten av omverdenen, siden kongen deres endelig har returnert. De følger kun hans ord og nekter å høre på menneskene noe mer.
Alle som ikke er med Den Syvende Kongens hær; Kongesoldatene, er mot dem!
Hvordan skal dette ende? Greier vi å bli venner med alvene igjen? Blir vi kvitt Kaosridderne og få en slutt på krigen? Vil vi finne kulene? Vel, det bestemmer DU!

Trekk sverd? I dag skal selv himmelen bli rød!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen