Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Sortriddernes Prøvelse
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
Sortriddernlaiven 3
"One-liner":
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
Skifjell
Ønsket ant. delt:
30-40
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
14.8.2009
Dato/tid for slutt:
15.8.2009
Varighet:
Fredag til lørdag
Påmeldingsfrist:
01.06.2009
Betalingsfrist:
01.07.2009
Aldersgrense:
18 (16 med underskrift fra foreldre)
Arrangører:
Ronny Riis Thorstensen, Marius Riis Thorstensen
E-post:
post@sortridderne.com
Hjemmeside:
http://www.sortridderne.com
Org./For./Gruppe:
Sortridderne
Kommentar:

05.06.2009 - Avlyst
Grunnet problemer med laivområde og for liten og kapasitet til å finne noe nytt, ser vi oss dessverre nødt til å avlyse denne laiven.
Det er stor sannsynelighet for at arrangementet tas opp igjen ved en senere anledning.


Sortriddernes 3 ½ laiv, som utspilles rundt settingen til Varghlaivene.
Prøvelsen vil foregå ca. en måned etter Vargh 5, denne gangen i en fjern del av Sortriddernes eget Rike.
Laiven vil spilles som en kamplaiv og en øvelse for en laiv som vil dukke opp i 2010, der Sortridderne skal delta med full gruppering. Deltar du på Prøvelsen, håper vi også at du melder deg på nesten laiv i 2010. Navn for den kommer vi tilbake til.
Vi fyller rekkene hovedsakelig med eksiterende roller og spillere, men vi trenger trolig mer av begge, så også folk ?utenifra? er meget velkomne. Det er noen få krigerroller som er ledige, og kostymer stiller som vanlig arrangørene med.

Bakgrunnshistorie
Etter at Sortridderne nok en gang presterte en middelmådig utførelse av et viktig oppdrag, så sir Armador Ravnehjerte seg lei av dårlig struktur blant gruppens offiserer og befal. Løvehjerte derimot, har alltid hatt tro på sine gamle venner og han har overbevist Ravnehjerte om å gi dem en aller siste sjanse til å vise seg verdige i å gjøre oppdrag i hans navn.
Et sted i nord, innenfor Sortriddernes store mur i nærheten av Amatera, har det de siste ukene vært en rekke forsvinninger av både dyr og mennesker. De eneste sporene man har funnet med unntak blod, er noen store, grove piler med svarte fjær. Ingen kan si å ha sett eller hørt noe som kan forklare de mystiske forsviningene.
Men ryktene er det mange av; Noen forteller om røvere som plyndrer de små landsbyene i nord, om mørke skygger som sniker i natten og om skapninger med grusomme ansikt som beveger seg som mennesker når natten har kommet? Amatera langt ligger innenfor Muren, og mange nekter å tro at en fiende kan ha oppstått i det meste bevoktede landet i hele den kjente verden. Kan det være gjenferder som vandrer ut fra ruinene av Amatera? spør enkelte seg. Noe finnes der i nord, noe har våknet opp, og noen må stoppe dem.

Som en siste sjanse for grupperingen har Løvehjerte og Ravnehjerte sendt Sortridderne til villmarken der de skal vise sitt verd. Nyvervede Løytnant Eldagar Edelhånd og liasongoffiseren Løytnant Devil Stavn leder nå tre små tropper nordover, under nøye oppsyn av hertug Dalamar Ravnehjertes menn. De har ikke lenger den velviljen hos Ravnehjerte de engang hadde, men fortsatt er det noen som har tro på dem.
Dette blir deres største prøvelse, en prøvelse for livet. De vil lære seg å samarbeide, eller dø der ute i villmarken?

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen