Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Koselig for faen
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
En alle tiders hyttetur
Fylke:
Viken
Sted:
Mariustuen
Ønsket ant. delt:
22
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
26.6.2016
Dato/tid for slutt:
2.7.2016
Varighet:
3 akter fordelt på 6 dager.
Påmeldingsfrist:
01.03.2016
Betalingsfrist:
01.03.2016
Aldersgrense:
16. Yngre kan vi ta en diskusjon om
Arrangører:
Torunn Ervik Lea, Jeanita Hatlestrand
E-post:
koseligforfaen@gmail.com
Hjemmeside:
http://koseligforfaen.wix.com/home
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Avlyst grunnet få påleldte

Velkommen til en alle tiders hyttetur


Det er sommerferie. Tiden for herlige tradisjoner som  bading i alt for kaldt vann, fisking uten hell (det er tross alt aldri vært fanget en fisk i manns minne akkurat her), fruktløse diskusjoner med onkel Kåre, solkrem, svidd hud til tross for solkremen, måkeskrik, skrubbsår og familietid. Familietid er koselig.

Okey, så kanskje du ikke elsker å spille ludo, og at du egentlig synes den jevnaldrene fetteren som din mor insistere på at du skal sosialisere med er litt irriterende. Det er mulig at svigermor ikke er din favorittperson, og at ekteskapet strengt tatt skranter litt. Men det hindrer ikke familien i å planlegge årets sommerferie. Det skal ferieres, koste hva det koste vil!

1930 -  starten på de harde 30-årene. Onkel mistet jobben, Ole finner ikke jobb, og dere har ikke råd til kjøtt på hverdager lenger. Men man skal da på sommerferie likevel.

1946 - Far kom aldri hjem etter den natta han ble hentet av gespapo. Else ble frontsøster, og Svigermor forble i Sverige. Norge skal bygges opp, og spøkelsene fra krigen herjer. Var ikke onkel og tante egentlig stripete? Er det sant at Even solgte sprit på svartebørsen? Samhold er viktigere enn aldri før. Derfor trenger vi oss sammen på en hytte i flere dager mens vi gjør nok er fruktløst forsøk på å undertrykke uenighetene. Desuten er jo kusina di ganske hyggelig.

1969 - De skal lande på månen. Tenk at de kan lande på månen! Bestemor tror ikke noe på det. Det er ikke rart, for bestefar har sagt at det hele bare er et manipulert triks fra disse amerikanerne. Paul drømmer om å flytte helt til U.S.A. Generasjonene har aldri følt seg mer splittet. Derfor er det viktig å dra på den årlige familiehytteturen. Jo, Kari, du skal også være med! Det er familietid. Familietid er koselig. Koselig, for faen!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen