Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Blackwood Police Department 2 - Memories
Arr. type:
Laiv
Status
Ukjent
Alias:
Strømbrudd minilaiv
"One-liner":
Andre laiv i Politi-horror-mysterie-laivserien BPD, satt i Strømbrudd universet
Fylke:
Viken
Sted:
Rolandshytta, ved Rolandsjøen, Østmarka
Ønsket ant. delt:
10
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
28.4.2012
Dato/tid for slutt:
28.4.2012
Varighet:
En kveld
Påmeldingsfrist:
07.04.2012
Betalingsfrist:
14.04.2012
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Caroline Petersen, Øyvind Sundsdal
E-post:
blackwood_pd@hotmail.com
Hjemmeside:
http://laivforum.net/forums/234-Blackwood-Police-Department
Org./For./Gruppe:
Strømbrudd
Kommentar:

De gåtefulle, maskerte okkultistene i Blackwood har begynt å bli et velkjent fenomen ved Blackwood Police Department. Politiet kommer stadig over saker som omhandler voldshandlinger, kidnappinger og ikke minst rituelle drap der okkultistene er mistenkt å stå bak, og de ser ut til å være både større og mer organisert enn tidligere antatt. Men lykken ser ut til å ha snudd for okkultistene, da det nå er okkultistene selv som blir funnet drept i Blackwood City og omegn.
De mystiske dødsfallene blir dessuten ikke mindre underlige da sporene nå leder politiet til et uventet sted: huset og barndomshjemmet til den nå avdøde seriemorderen, og mistenkte okkultisten, Kevin Price.
Kevin Price var beryktet for sine brutale og rituelle drap, hovedsakelig mot barn, og politiet hadde store problemer med å stoppe ham, helt til Officer Chris Chambers for et halvt år siden både reddet Price's offer, en ung jente, og skjøt og drepte Kevin Price selv. Officer Chambers fikk naturligvis heltestatus, men dessverre møtte han sitt endelikt for kun kort tid siden, under en nokså omfattende og hemmeligstemplet politisak i familien Grimes' hus i Wolf Valley. Mange rykter hviskes på kontoret om hva som egentlig skjedde i Grimes huset, mange av dem spekulerer i at Kevin Price selv skal ha hjemsøkt huset, andre igjen mener det hviler en forbannelse over Price's navn.
Uansett hvordan alt henger sammen, brikkene ser ut til å falle på plass, dog kanskje ikke helt slik man hadde forestilt seg, da det viser seg at Kevin Price's hus, som politiet nå er på vei til for å undersøke, er selveste nabohuset til familien Grimes' hus.
Flere av politifolkene som var tilstede under hendelsene i Grimes huset vurderer nå om de våger å etterforske denne saken videre eller ikke, samtidig som andre politifolk som ikke var involvert venter ivrig som sultne ulver på å bli tildelt saken, fullstendig uvitende om hva de egentlig begir seg ut på...

En seriemorders hus venter på å bli undersøkt - Tør DU ta saken?

Velkommen til Blackwood Police Department!

*******************************************************

Det er natt, det er strømbrudd. Dere er vanlige amerikanske politifolk, kalt ut som forsterkninger til det som viser seg å være en uttrykning utenom det vanlige...
Dette er en politi/horror/mysterie-minilaiv satt i en nåtidssetting i USA, og foregår i utkanten av den fiktive byen Blackwood City. Her får dere muligheten til å spille politifolk kastet inn i en situasjon de overhodet ikke er forberedt på, i den andre BPD-laiven i Strømbruddserien.

Om Laiven:
Ingame lokasjon: Wolf Valley, nord for Blackwood City, Blackwood County, Wisconsin

Det blir mulig å spille Patrol Officers, et par etterforskere og kriminaltekniker fra Blackwood Police Department, samt SIS, IS, underlige eller mystiske sivile, eller annet avtalt mellom arrangør og spiller.
Dere som spiller Patrol Officers får dessuten låne skikkelige uniformsskjorter med eget Blackwood Police Department-merke på ermene.

Nøkkelord for laiven: Mørk stemning, sterke scener, realistiske FX, politiuniformer og -effekter, politiarbeid, skumle hendelser, mystikk, strømbrudd, psykiske utfordringer i en presset situasjon, seriøs horror og en knall laivopplevelse!
(Advarsel: sterke scener! Vær helt sikker på at du tåler denne typen laiv før du melder deg på!)

*******************************************************

Når: Lørdag 28. april 2012
Ønsket antall deltakere: ca. 10
Aldersgrense: 18
Hvor: Rolandshytta (nabohytta til Kløverrabben hvor BPD 1 ble holdt, altså er disse nabohus både ingame og off-game)ligger lett tilgjengelig ved Rolandsjøen i Østmarka, Akershus. Hytta har innlagt strøm men ikke vann.
15-20 minutters kjøring fra Oslo Sentrum. Det stopper også buss rett ved laivstedet.
Adr: Enebakkvegen 630, Siggerud, Ski (er adressen til Kløverrabben, Rolandshytta ligger 20 meter før på stien på vei til Kløverrabbenhytta)

Påmeldingsfrist: 7. april 2012
Betalingsfrist: 14. april 2012
Deltakeravgift: 250,-

Påmeldingsskjema finner dere her:
http://laivforum.net/threads/20034-P%C3%A5meldingsskjema

Info om BPD 1 finner dere her:
http://laivforum.net/threads/20059-Blackwood-Police-Department-1-%C2%96-Code-Three-%284-februar-2012%29

Info om Strømbrudd Settingen, les her:
http://laivforum.net/threads/20101-Info-om-Settingen

Dette er altså andre laiv i BPD-serien, en politi/horror/mysterielaiv satt i Strømbrudd-universet.

Mvh
Arrangører
Caroline Petersen - tlf. 997 97 266
og Øyvind Sundsdal - tlf. 41 22 00 02
E-mail: blackwood_pd@hotmail.com

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen