Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Screwing the Crew - Kan vennegjengen bli for nær?
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Oslo
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
11.9.2010
Dato/tid for slutt:
11.9.2010
Varighet:
5 timer
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
18 år
Arrangører:
Trine Lise Lindahl, Elin Nilsen
E-post:
laivfabrikken@laiv.org
Hjemmeside:
http://laivfabrikken.no/
Org./For./Gruppe:
Laivfabrikken
Kommentar:

A er sammen med B og har seg med C som er forelska i D som har seg med E som avviste F som har seg med alle. Det er mange som har det sånn. Noen ganger er alle parter fornøyde, andre ganger går det ikke like bra. Hvilke stemninger, følelser, konflikter og snurrige situasjoner kan vi finne i et vennemiljø med seksuelle forbindelser ...på kryss og tvers? Og hvordan ble det sånn?

Screwing the Crew er en kort laiv hvor vi vil spille ut problemstillinger rundt monogami, åpne forhold og seksuelle relasjoner innad i et tett vennemiljø. Vi vil også utforske historien deres, og hvordan den har påvirket relasjonene de har i dag.

Laivens setting er en vennemiddag arrangert av gjengens mest etablerte par, i en storby nær deg. Vi ønsker oss en realistisk spillestil, og tar i bruk noen enkle metateknikker for å trekke fram indre tanker og følelser hos rollene, og å rette fokus mot det laiven skal handle om.

Når: Laiven spilles to ganger. En gang på fredag 10. og en gang på lørdag 11. september. Begge dager er oppmøte mellom halv seks og seks. Dersom vi ikke skulle få nok spillere vil vi prioritere lørdagen.

Antall spillere: 7-15

Varighet: 5 t totalt - 1,5-2 t workshop, 2,5-3 t spill. Det blir mulighet for å bli værende etter laiven.

Forberedelser: Ingen på forhånd. Workshop på stedet.

Pris: 200,- inkludert middag og drikke. 125,- uten alkohol.

Påmeldingsskjema finner du her: https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dEZOSHNTdy1rdWNHbTI5THlWcXY0OFE6MA#gid=0See More

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen