Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Skyggene Truer
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Sør-Trøndelag
Sted:
Haltdalen
Ønsket ant. delt:
50+
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
1.11.2002
Dato/tid for slutt:
3.11.2002
Varighet:
Fredag kveld til søndag morgen
Påmeldingsfrist:
01.10.2002
Betalingsfrist:
01.10.2002
Aldersgrense:
15 år
Arrangører:
Roy W. Andersen, Martin Fjeldvær, Thomas Raknes, Ole I. Stene, Raymond Wedø, Wenche Wolter
E-post:
oleingva@ifi.ntnu.no
Hjemmeside:
http://skyggenesdal.netgoth.org/
Org./For./Gruppe:
Skyggenes Dal
Kommentar:

Eiron - et kontinent plaget av krig. I mange tiår har den store krigen mellom landene pågått, en tilsynelatende evig kamp om land og rikdom. Ingen endelig seierherre har trådt fram, tusener har måttet bøte med livet, og elver av blod har måttet flyte. Diplomati har ikke ført fram; ingen vil slippe inn fiender på sin mark, og det finnes ingen nøytral grunn, ingen frisoner man kan møtes i.

Før nå.

Den mystiske reisende som bare er kjent som "Vandreren" har fortalt om et sted som kalles Skyggenes Dal, et sted hvor ingen mennesker har vært på flere hundre år. Et fristed, kaller han dalen, og allerede nå kjemper han for å samle verdens konger, keisere, høvdinger og andre, for å komme til dalen, hvor de kan møtes som frender, som likeverdige.

En liten gruppe mennesker har sett sin sjanse til å gjøre foretninger på denne fredsmeglingen, og ledet av Magistrat Benjamin Maglar og vertshuseier Erik Rimdal har en ekspedisjon blitt sendt til dalen for å opprette en bosettning der. Reisen har vært lang og farefull, men endelig har de nådd fram til Skyggenes Dal.

Spørsmålet er, vil de overleve farene som venter dem der?
Om spillet

Dette er den første store liven i Skyggenes Dal - spillerene skal her legge grunnlaget for stedet hvor freden skal skapes. Settingen er low fantasy, med sterke elemeter av skrekk og gru, og det vil finnes svært lite magi eller spesielle egenskaper blandt spillerene. I verdenen rundt dem, derimot...

Stemning og action vil stå i høysetet denne gangen. Vi håper på å fremstille en reise til et ukjent sted, der mer eller mindre normale mennesker forsøker å slå seg ned og skape ett levebrød.

Erik har tatt med seg alle de ansatte fra sitt gamle verthus, en storfamilie med tradisjon for vertshusdrift, og håndtverkere har blitt inleid til å ta seg av arbeidet. Siden reisen er lang og farefull, har også en stor gruppe forskjellige leiesoldater blitt anskaffet. Noen få bønder, folk som har sett nok av krig og elendighet, har også blitt med, og har tenkt å slå seg ned for å dyrke jorda i området. I tillegg til alle disse, har noen få lykkejegere slått seg med på turen, i håp om å finne veier til enkel rikdom i Skyggenes Dal.
Praktisk info:

Liven avholdes 1.-3. november 2002, på Landsbyens område i Holtålen kommune, ca. en og en halv times kjøring fra Trondheim. Prisen er 300 kroner for medlemer av Landsbyen, 400,- for alle andre, dette dekker liven, telt og et varmt måltid på lørdag. Mer informasjon vil komme etter hvert. Har du spørsmål, send en mail til oleingva@ifi.ntnu.no.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen