Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Sherwood
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
1191: Folk og røvere
"One-liner":
Fylke:
Hordaland
Sted:
Kanadaskogen, Bergen
Ønsket ant. delt:
15-20
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
4.5.2006
Dato/tid for slutt:
7.5.2006
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
20.04.2006
Betalingsfrist:
20.04.2006
Aldersgrense:
16
Arrangører:
Aina Sogn, Sunnia Halvorsen
E-post:
skogslaiv@yahoo.no
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

22.04.2006 - Avlyst grunnet for få påmeldte

Praktisk:

Dette er en laiv for de som liker å bo i leir i skogen, som har lyst til å tilbringe en laiv med å lage god mat på bål, fortelle historier, synge sanger, og ikke er ute etter de store hovedplottene og slagscenene. Vi vil heller gjemme oss for sis en sloss med dem, selv om det kan være at mulighetene for et godt røveri byr seg.. Vi håper de som melder seg på er forberedt på at det kan bli kaldt og vått vær (selv om det er meldt en fantasisk vår i Bergen!), men at vi likevel skal bo ute og ha det fint. Dette krever mye forarbeid, og den første dagen vil gå med til at alle deltagere er med og bygger leiren.

Rollene vil være enkle, og bli laget i fellesskap på et rollemøte. Det er viktig at alle spillere møter opp på dette møtet. Datoen for møtet er søndag 23. april.

Historien er satt til Sherwoodskogen i året 1191. Den gode kong Rikard Løvehjerte er reist i korstog, og i hans fravær styres England av onde og griske men, som driver gode folk fra deres hjem og lyser sine motstandere fredløse. En gruppe fredløse og røvere flytter rundt mellom provisoriske leirer i skogen. Robin Hood er røvergjengens helt, men svært få har truffet ham, selv om de regner seg til hans folk. Laiven vil foregå på randen av Robin hood-myten, og spillerne står fritt til å trekke inn faktiske historiske hendelser, materiale fra røvermyter og improvisere fram egne fakta. Ingen spillere vil få spille roller fra myten eller virkelig historie, men la dere gjerne inspirere når vi bygger roller sammen! Røvere vil ha våpen naturlige for sin klasse; buer, slynger, spretterter, dolker og økser. Sverd og rustinger er forbeholdt Sheriffens menn!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen