Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Renessansens Rekviem
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
Eksorsistene 2
"One-liner":
Fylke:
Innlandet
Sted:
Terningen Skanse
Ønsket ant. delt:
30-40
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
4.9.2010
Dato/tid for slutt:
5.9.2010
Varighet:
En dag
Påmeldingsfrist:
29.08.2010
Betalingsfrist:
04.09.2010
Aldersgrense:
13
Arrangører:
Espen Engeland, Glen M. N. Grongan
E-post:
expengeland@hotmail.com
Hjemmeside:
http://www.eksorsistlaiv.yolasite.com
Org./For./Gruppe:
De Krakilske Papegøyer
Kommentar:

Renessansens Rekviem:

Vi befinner oss i den hellige byen Ardeal. Det er en hellig by, som er reisemålet for utallige pilgrimer over hele verden. I følge Sanctus-kirkens skrifter, ble den store ondskapen Abbatis beseiret for første gang av Ardeals innbyggere omkring år 850. Derfor er Ardeal sett på som en av de helligste stedene i verden, og det er påkrevd at alle som følger Sanctus-kirken skal komme en gang i livet for å be til Gud ved ett alter av jord, vind, ild og vann.

Ardeal er beskyttet av Sanctus-kirkens øverste ledere, Seraphim. De tre Seraphim er kirkens mest lojale tjenere, og tar direkte ordre fra paven, som holder til i Vatikanet i Bri?Lithorien.
I tillegg til å være kirkelige ledere, er alle tre Seraphim født med egenskapen til å bruke magi, og derfor er det mange blant folket som hevder at de tre Seraphim er engler.

Men nå er Ardeal utsatt for en større trussel enn de tre Seraphim kan håndtere alene. Skogene rundt Ardeal er blitt okkupert av Diabolos, en gruppe satanister som er ute etter å brenne ned alt som tilhører Sanctus-kirken. Diabolos har begynt å plassere forbannelser og forhekselser over Ardeal. Noe som gjør at byen blir hjemsøkt av vanhellige skapninger, og gradvis forsvinner innbyggerne en etter en, fristet av Diabolos? doktrine.

Byen Ardeal tilkaller dermed hjelp fra organisasjonen Liberatia. Liberatia er en uavhengig organisasjon med eksorsister som vier seg til å løse problemer som har med det overnaturlige å gjøre. Liberatia er kjent for å være upålitelige, men effektive.
Liberatia sender ut en gruppe eksorsister, som slår leir ett lite stykke utenfor Ardeal.

Kommer eksorsistene til å ta saken? Vi vet jo allerede at Liberatia har ett dårlig forhold til kirken, og kan vi være sikre på at eksorsistene kan håndtere saken? Hva er det Diabolos egentlig vil?

Alt dette, og mer, vil bli besvart på laiven, Renessansens Rekviem!


Påmelding:
Påmelding skjer på mail, expengeland@hotmail.com i påmeldingsmailen skal det stå:
Ditt navn og alder.
Hvilken gruppering du vil være med på, gjerne med ett lite rolleforslag.
Hvilke andre påmeldte du kunne tenke deg å ha spill/plott med

Prisen for laiven er 150 kroner, samt 50 kroner i rolledepositum og 50 kroner i ryddedepositum. Du får tilbake disse 100 depositumkronene dersom du er med og rydder opp, og dersom du ikke gjør noe som ødelegger opplevelsen for andre ? med dette mener vi offing, eller useriøs oppførsel som fører til skade på arrangementet.

Vi arrangører forbeholder oss retten til å kaste deltakere ut fra arrangementet dersom oppførsel er dårlig, eller deltaker setter arrangementet eller andre deltakere i fare.
Ved utkastelse vil deltaker få tilbake inngangspengene, men ikke depositumspengene.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen