Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Stulaaria 3: Gudenes sirkel
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Akershus
Sted:
Grønlandshytta
Ønsket ant. delt:
50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
22.7.2010
Dato/tid for slutt:
25.7.2010
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
01.05.2010
Betalingsfrist:
15.05.2010
Aldersgrense:
16 år med foresattes underskrift
Arrangører:
Tommy Næss, Ann-Kristin Sigde, Martin Andresen
E-post:
post@fantasyinlaiv.no
Hjemmeside:
http://fantasyinlaiv.no/stulaaria3/
Org./For./Gruppe:
Fantasy InLaiv
Kommentar:

Stulaaria, år 3013.

I Høykongeriket flagrer bannere med sørgebånd for de falne i krig.

Etter affæren i Kahlina var Mortas hærtog splittet, og Morta den Forvistes faste hånd, varte det ikke lenge før fraksjoner av mennesker, orker og mørkalver vendte seg mot hverandre. Land etter land drev Drephiristene på flukt. Maldòns Hånd og resten av opprøret mot den nye truende verdensmakten sto igjen som seierherrene.

Men prisen har vært høy, og freden har vært en kortvarig glede for Stulaaria.

Riket har nettopp sørget over tapet av Kong Erik Stutleifssons, den siste Høykongen av Stulaaria. Dronning Philia bærer nå rikets byrde på sine skuldre, og siden Morta kastet en forbannelse over Erik på hans bryllupsdag, finnes det heller ingen arving.

Dronning Philia har siden Høykongens død vært på jakt etter mørkalvprestinnen Parthuna, overbevist om at hun er ansvarlig for Høykongens bortgang. Parthuna ble sist sett flyktende fra Kahlina med Drephirs sorte bok klamret til sitt bryst mens hun sverget hevn på menneskeheten. Mange vil nok si at denne startet med Kong Eriks bortgang, men hvem kan si hvilke farer som kommer fra en som er i besittelse av en gudebok tatt fra hendene på selveste Morta.

Ryktet har gått den siste tiden om Morta den forvistes død. Vitner mener å ha sett Morta kaste seg ned i krateret i Genetriahn, vred av galskapen som han led av etter oppstyret i Kahlina. Ingen har noensinne vendt tilbake fra krateret, og for mange betyr dette slutten på historien om Morta. Dessverre tok han også med seg hemmeligheten om hva han så i den hvite boken til det som kanskje har vært hans død.

Gudenes kontakt med jordriket har blitt svekket, og i tempelet på Serenial sitter den eldste av geistlige Maldònister i bekymring. Det har vært liten kontakt med gudene den siste tiden, noe en geistlig mann av betydning føler veldig foruroligende...

I Degoras skoger, en urskog i utkanten av Òrosòl, ikke mer enn to dagreiser fra det mektige krateret i Genetriahn, forberedes i disse dager en urgammel tradisjon. Her skal det holdes samling for representanter fra alle religioner i det som kalles den guddommelige sirkel. Tradisjonen har eksistert siden tidenes morgen hvor gudene selv vandret på jorden. Samlingen holdes en gang hvert 25. år, på dagen før Gudenes aften. Til dette møtet drar nå utsendinger for alle Tuells religioner, mange med iver etter å granske dypere i de siste års hendelser og mysterier. Mangt et spørsmål venter svar for denne samling geistlige: Hva er Lysets barn? Hvilken religion skal få oppnevne dronning Philias fremste rådgiver? Hvilke hemmeligheter skjuler gudenes bøker?

Det er 3 år siden krateret i Genetriahn begynte å gløde igjen. Det mektige gapet hvor gudene først satte sine ben på jorden og skapte alt liv lyser opp i nattens mørke, som et mektig tegn på at noe er i ferd med å skje, men hva? Er det Gudenes vrede? Begynnelsen på menneskehetens fall? Eller er noe i ferd med å våkne, som verden for lengst hadde glemt?

***

Tuells er i krise i det Stulaaria 3 går av stabelen. Rammen for laiven vil være det religiøse møtet som kalles den guddommelige sirkel, og et flertall av laivens spillere vil denne gangen være geistlige. I tillegg vil det være mulig å spille tjenere, livvakter og andre tilreisende. Vi ønsker oss en god, gammeldags fantasylaiv med fokus på religion, maktkamp og spenning. Dette er ikke en hack ?n slash laiv, men en laiv med intriger og stemning. Vi ønsker oss engasjerte og initiativrike spillere, som sammen vil skape en spektakulær avslutning på trilogien om Stulaaria.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen