Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Strømbrudd - Dead End
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Viken
Sted:
Rolandsjøen, Østmarka
Ønsket ant. delt:
15
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
4.9.2009
Dato/tid for slutt:
6.9.2009
Varighet:
Helg, fredag-søndag
Påmeldingsfrist:
01.08.2009
Betalingsfrist:
14.08.2009
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Caroline Petersen, Magnus Pedersen
E-post:
stroembrudd@hotmail.com
Hjemmeside:
http://stroembrudd.laiv.org
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Strømbrudd laiven 09!

Blackwood, USA
Den siste tiden har deler av byen Blackwood vært rammet av korte, mystiske strømbrudd. Man har ennå ikke funnet årsaken til strømbruddene, og folk ser ut til å reagere merkelig på fenomenet. Det rapporteres om mange tilfeller der folk visstnok skal ha vært vitne til overnaturlige fenomener og marerittaktige syner.
Så snart mørket senket seg rundt dem skal de ha sett unaturlige skikkelser luske i skyggene, noen hørte stemmer hviske, andre har opplevd å få forvarsel om ulykker, eller mistet begrep om tid og sted.

Påfallende mange har blitt erklært sinnssyke etter å ha opplevd strømbruddene, og ennå har ingen kunnet forklare hva som har skjedd. Mange fnyser over de rammedes ville forklaringer, men selv blandt de største skeptikerne finnes dem som har opplevd å se merkelige og forstyrrende ting i mørket, selv om de fleste ikke ønsker å snakke om det.

Folk lever nå i frykt for nye strømbrudd, de frykter å selv bli ofre for mystiske syner og stemmer, og andre som allerede har vært vitne til ting i skyggene, er livredde for å oppleve det igjen. Derfor har mange bestemt seg for å forlate Blackwood, da fenomenet ser ut til å holde seg innenfor byens grenser, i håp om å unnslippe marerittet.

Det er her laiven begynner, med en liten gruppe mennesker som har forlatt byen og endt opp på et motell utenfor allfarvei, kalt Dead End Motel.

-----------------------------------------------------------

Dette er et mysterielaiv satt i en nåtidssetting, i et konsept hvor det skjulte og skremmende som man ikke trodde var virkelig, kommer til syne i korte eller lengre glimt. Verdenen virker normal på overflaten, men befinner du deg på feil sted til feil tid kan du komme til å snuble inn i et mareritt...

Dere befinner dere nå på feil sted til feil tid, også kalt Dead End Motel, og det blir opp til deg hvordan du skal håndtere det. Men det er best å bestemme seg fort, for ting begynner å skje i skyggene...

Les mer på hjemmesiden: http://stroembrudd.laiv.org

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen