Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Grenselandet
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
Larvik
Ønsket ant. delt:
150
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
25.7.2002
Dato/tid for slutt:
28.7.2002
Varighet:
4dager
Påmeldingsfrist:
01.06.2002
Betalingsfrist:
01.06.2002
Aldersgrense:
Arrangører:
Kim L. J. To, Tula Michelle Liverød, Martin Rossing, Johanne Seeland, Stian Sjue, Duvessa Kalstø
E-post:
englene@laiv.org
Hjemmeside:
http://englebarn.cjb.net
Org./For./Gruppe:
Naglede Engler
Kommentar:

Er ikke helt ferdig med stoffet enda, men det kommer mer info etterhvert. Sjekk forumet om en stund, eller hjemmesiden hvis du vil vite mer.

Dette blir en laiv satt i fantasy-setting. Hvor vi har Alver(skogs-,vill- og mørkalver), Kvaser(dverger) og Jotner(noe ala orker). Det kommer også til å dukke opp diverse andre venser under laiven og vi har selvfølgelig med mennesker.
Landsbyen vil bestå av en gjeng med hedninger som ikke har bodd i skogen så altor lenge(det er ypperlig med korn til mjød her!) og dems staute høvding. Den andre store delen av menneskene vil være kristne på korstog(nei vi skal ikke ha noen Muncher laiv hvor det vil bli blodbad. Store slag med kvesting av grupperinger og masse slåssing skal UNNGÅS).

Vi skal satse på realsime, så rustinger av liggeunderlag er forbudt og pressinging skal unngås(ihverstefall skjules så godt at det ikke syntes).

Me har åsså vår eiga lilla snekkjer og vår eiga private skog ska je si dæ. Plasen kjem t å se überbra ut ska je låva dæ! Å attpå t har me hesta og (mest sannsyelig)musikara. Jau, detta blir bra sjø! Opp me mjøden,fram me munnharpa og Skåål!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen