Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Halvveis til henlagt
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestland
Sted:
Fjon
Ønsket ant. delt:
16
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
11.3.2010
Dato/tid for slutt:
14.3.2010
Varighet:
torsdag kveld til lørdag kveld
Påmeldingsfrist:
11.02.2010
Betalingsfrist:
11.02.2010
Aldersgrense:
18 år
Arrangører:
Aina Sogn, Cornelius Henriksen, Harald Ottesen Nødtvedt
E-post:
halvveishenlagt@gmail.com
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
SSM
Kommentar:

Året 1977 samlet Else og Åge Hansen familie og venner til en tradisjonell påsketur på landstedet deres på Askøy. Påskeaften ble Åge Hansen funnet død.
Ti år senere har enken samlet alle de som var til stede i 1977. Else har aldri lagt skjul på at hun mener mannen hennes ble myrdet. Kanskje kan en gjenforening kaste nytt lys over dødsfallet? Kanskje kan fakta som var gjemt eller glemt i '77 komme fram i lyset i '87?

"Halvveis til henlagt" er en mordmysterielaiv satt i 1987 med tilbakeblikk til hendelser som skjedde ti år før. Plottet kommer til å dreise seg om Åges død, familiens reaksjoner og minner, og rollenes utvikling over et tiår.
Det vil mimres om Åge og hytteturen i '77, og disse tilbakeblikkene vil spilles ut under laiven ved at deltagerne ved gitte tidspunkt tar på seg ti år yngre versjoner av rollene.
Dette er et spillmessing grep som krever at alle deltagerne forbereder to versjoner av rollen. Dette vil kreve at deltagerne har med ulike periodekostymer.

Praktisk:
"Halvveis til henlagt" arrangeres uten noen form for støtte, så deltageravgiften på 500 kroner vil dekke husleie, båtfrakt og grunnleggende husholdningsartikler. Spillerne må selv ordne mat og drikke, men arrangørene vil være behjelpelige med å arrangere spleiselag.
Laiven vil ikke være alkoholfri, men drikkevett forventes.

Påmelding per epost til halvveishenlagt snabela gmail.com

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen