Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Wet Whistle
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
en saloon i en liten by i det gode gamle Vesten
Fylke:
Viken
Sted:
Grønlandshytta
Ønsket ant. delt:
25-30
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
8.6.2018
Dato/tid for slutt:
10.6.2018
Varighet:
2 netter
Påmeldingsfrist:
31.03.2018
Betalingsfrist:
31.03.2018
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Harald Veinan Hellerud, Kristine Pettersen Grønningsæter
E-post:
wetwhistlelaiv@gmail.com
Hjemmeside:
http://wetwhistleblog.worpress.com
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Avlyst

Velkommen til Whistle Creek, der toget aldri stopper, bare fløyter, og ølet flyter sterkere enn bekken.

Wet Whistle er landsbyens vannhull, der man møtes, gjør forretninger, spiser, drikker og sladrer. Daniel Whistle har vært saloonens innehaver og byens borgermester i 10 år, siden hans far, byens grunnlegger David Whistle, forlot oss. Mr Whistle har godt øye for forretninger og tilbyr mer enn bare mat, drikke og godt selskap. En saloon med full service, som garanterer å dekke alle dine behov. Det er bare å spørre saloonpikene.

Byens offisielle ledelse er et folkevalgt råd bestående av byens salooneier, marskalk, lege og pastor. Det er valg hvert 5 år, og det siste året er det blitt flere kvalifiserte kandidater. Vil det oppstå konkurranse, eller vil byrådet forbli som det alltid har vært?

Annenhvert år arrangeres den store pokerturneringen, Silver Whistle. Mr Whistle har spesielt invitert de to kjente pokerspillerne Primrose Holden og Wesley Studs. Det er heller ikke mangel på lokale gamblere, og enkelte av dem er direkte spillegale. Potten blir stor og kortene hete!

Kom og bli med på en dramatisk helg i Whistle Creek. Ellers må du lese om den i The WhistleStick på mandag, og vi lover deg at det ikke blir det samme.

Dette er en stemnings-laiv som foregår blant gjestene i en saloon i en liten by i det gode gamle Vesten. Dette er ikke en laiv man må vinne eller tape, men en laiv der vi vil kose oss i saloonen, med alt den har å tilby. Vi stiller med rammene, og har noen programposter, men i hovedsak er det spillerne som skaper stemningen og styrer spillet.

Vi ønsker oss også stor spillermedvirkning i forkant, med utvikling av både karakterer, relasjoner, plott og spillsted. Vi fasiliterer dette på Facebook, det vil derfor bli en viss gjennomsiktighet, som vi har positiv erfaring med fra andre laiver.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen