Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Terra Nova
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Akershus
Sted:
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
7.8.2009
Dato/tid for slutt:
9.8.2009
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
07.07.2009
Betalingsfrist:
21.07.2009
Aldersgrense:
18, 16 med verge
Arrangører:
Ole Marcus Mærøe, Stian Sjue, Bjørn Olav Henriksen, Aksel Westlund
E-post:
terranovalaiv@gmail.com
Hjemmeside:
http://nybyggerlaiv.wordpress.com/
Org./For./Gruppe:
Nopelverse
Kommentar:

Du ser ut av ei glugge på et av Terra Novas digre, grå persontransportskip. Idet skipet skjærer gjennom atmosfæren ser du lufta dirre sånn den bare gjør i ekstrem varme. Under deg strekker landskapet seg ut. Stort sett villmark, trær, sletter, fjell.

Terra Nova ? ryktet om planeten og firmaet med samme navn har spredd seg fort de par åra. Framtidas bosted. Rein luft, lovende muligheter til å bygge et nytt liv for deg selv og dem du er glad i.

Skipet du reiser med er fullasta av folk fra hele galaksen. Noen kommer langveisfra, og har reist langs toglinjene flere lysår for å komme fram. Kanskje du har sett noen på skipet før? Noen du aldri forventa å treffe igjen? Alt du veit er at alle på skipet skal til deres nye planet. Det blir deres jobb å bygge den ferdig. Det blir deres jobb å finne en driftsmåte som bidrar til at planeten blir sjølberga. I mellomtida lever dere på Terra Novas sparsomme rasjoner. Den første pakka med mat og utstyr til kolonien ligger klar når dere kommer. Ingenting er ferdig. Alt trengs.

Terra Nova er en western/sci-fi-laiv som handler om en liten gruppe nybyggere på planeten Terra Nova. Denne laiven har ikke arrangører eller IL-er i tradisjonell forstand; deltagerne skaper sammen fiksjon, roller og plott. Alle praktiske hensyn, som mat, innlosjering, sted og økonomi, tas hånd om av praktisk gruppe, men utover det er det deltagerne som skaper og driver laiven. Vi ser for oss denne laiven som en sandkasse, hvor deltagerne kan være med å lage den laiven de har lyst på.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen