Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Moderens Vrede
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Sør-Trøndelag
Sted:
Haltdalen
Ønsket ant. delt:
80+
Faktisk ant. delt:
120
Dato/tid for start:
13.8.2003
Dato/tid for slutt:
17.8.2003
Varighet:
Onsdag kveld til Søndag formiddag
Påmeldingsfrist:
01.07.2003
Betalingsfrist:
01.07.2003
Aldersgrense:
15 år
Arrangører:
Roy W. Andersen, Martin Fjeldvær, Ole I. Stene, Håvard Haugrud, Arnt Nordli, Wenche Wolter, Raymond Wedø
E-post:
skyggenesdal@netgoth.org
Hjemmeside:
http://skyggenesdal.netgoth.org/
Org./For./Gruppe:
Skyggenes Dal
Kommentar:

"Så er jeg atter i dalen jeg forlot forrige sommer. Ryktet om Skyggenes Dal har spredt seg vidt og bredt, og folk fra alle verdens land har nå kommet til dalen. Det eneste stedet hvor ingen makt har fått kontroll står nå i sentrum for alles oppmerksomhet."

"Delegasjoner er sendt, og hærer står fylket opp utenfor passene. Det hviskes om krig og svik, fred og vennskap, men ingen vet egentlig hva som skjer. Her skal skjebnen til Eiron forsegles av menn og kvinner som har kriget mot hverandre så lenge de kan huske. Broer skal bygges over frådende elver av hat..."

"Midt i dette kaoset står alle de som har funnet dalen på egen hånd, og gjort den til sitt hjem. Noen ser på fredsforhandlingene som en gullgruve, andre som en invasjon av deres hjem. Her er individer fra alle samfunnslag. Fra tyver og horer til baroner og kirkeriddere. Og Skyggene, som alltid er rett utenfor det trygge lyset fra fakkelen, ventende på den minste feil. Mange uoppmerksomme liv har gått tapt i deres kalde favn, men de fleste har lært leksen. De skyr lyset."

"Og Vokterne. De som ikke trenger lys. Som skyggene hater og frykter. De har kommet nærmere menneskene i løpet av året, men fortsatt har ingen sett dem i dagslys. De er der. Akkurat utenfor rekkevidde for nysgjerrige øyne."

"Og til slutt, meg. Meg som startet denne galskapen, og som først gikk gjennom passene i de kalde fjellene, og som først fikk kjenne frykten. Jeg følger meg fortsatt usikker på om jeg gjorde det riktige, og jeg håper alle verdens guder vil tilgi meg hvis Simals spådom viser seg å være riktig..."

- Vandreren


Mer informasjon finnes på våre hjemmesider, http://skyggenesdal.netgoth.org/

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen