Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
I mørket er alle katter grå
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
[Actarnia 1] Skjebnemøte
"One-liner":
Fylke:
Hordaland
Sted:
Ferstadvollen, Os
Ønsket ant. delt:
Omtrent 25
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
2.3.2006
Dato/tid for slutt:
5.3.2006
Varighet:
4 dager
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
Ca. 16 år
Arrangører:
Kjerstin Gjengedal, Mari Gjengedal
E-post:
mari_gjengedal@hotmail.com
Hjemmeside:
http://home.broadpark.no/~otumyr
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Skumringstid i nattlandet. Mørket kommer tidlig, og vinden er kald og gufsen, ennå det verste av vinteren er vel overstått. I disse øde landområdene nord for det stolte kongeriket Erboc, er det sjeldent at man treffer på mennesker. Folk her bor gjerne i hver sin dal, i små grupper, langt fra allfarvei. I hvert fall langt fra enhver vei en med vettet i behold ville valgt å ferdes på.
Ved en liten plass utenfor skogen Myrkholt har de fastboende levd omtrent uforstyrret i mange tiår. De eneste naboene de har hatt er de noe tvilsomme vesenene som holder til i den dype skogen. De som bare kommer frem en gang iblant for å gjøre ugagn.
Men nå begynner spennende ting å skje. Flere merkelige mennesker med forskjellige mål for øyet samles til denne plassen med nyheter om verdenen utenfor. En verden som folket fra nattlandet lenge har distansert seg fra, men som de nå må ta stilling til.


Dette er en fantastylaiv satt til verdenen Actarnia.
Laiven tar utgangspunkt i det store landområdet utenfor Erboc, kalt nattlandet, stort sett grunnet det at erbocerne syns det er mørkt og skummelt der.
Laiven er inspirert av gammelnorsk middelalder, med en god dæsj Ronja røverdatter, noe Drømmen om Narnia, og ellers ganske mye gammel og gøy overtro.

Det er en stemningslaiv. Vi trenger derfor folk som liker å synge, spille, jalle, fortelle historier og gjøgle, eller som rett og slett liker å vise seg frem :)
Håpet er at deltakerne sammen improviserer innenfor visse rammer, og spiller ut rollene sine, slik at alle får det morsomt. Målet er at spillerne selv skal føle at de har fått skape en del av verdenen, og fått bidra med noe.

Følg med på BFITs diskusjonsforum for mer informasjon.

Idèer/spørsmål/forslag? Send en meil el. PM :)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen