Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Menegas valg
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
Sandefjord
Ønsket ant. delt:
80-100
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
12.7.2002
Dato/tid for slutt:
14.7.2002
Varighet:
En helg
Påmeldingsfrist:
20.07.2002
Betalingsfrist:
20.07.2002
Aldersgrense:
15 år
Arrangører:
Jørn Andreassen, Jari Mathilainen, Cathrine Andreassen, Thor Alexander Haugstad, Martin Baar-Dahl, Martin Kovsand, Magnus Larsen
E-post:
andreassen@yifan.net
Hjemmeside:
http://www.geocities.com/feanturi_rollespill/menega/
Org./For./Gruppe:
Fëanturi
Kommentar:

Året er 1032 e.N., og arvingen av fyrstedømmet Menega, Thord, fyller 30 år den 15 dag sommermåned. Loven sier han skal gifte seg før fyllte 30, ellers går tronen over til hans bror Agaron.

Byen venter spent og Nekram, Menegas hovedstad gjøres klar til fest og bryllup.

Nyheten har spredd seg i hele Menega, og langt utenfor landegrensene. Mange tilreisende strømmer til. Fyrstefamiliene fra landene Dakàr og Doran kommer. Disse har sterke politiske motiver for en allianse med Menega. Kanskje kan det tjene dem med blodsbånd til Menegas fyrstefamilier. Handelsmenn, tyver og gjøglere ønsker også å tjene på dette.

Men noe mer er i gjære, uten at fyrsten vet hva. Alver er sett i området. Både skogsalver og mørkalver. Noe ondt ligger i luften, og det samler seg rundt Nekram, Menegas hovedstad.

Dette blir en laiv med mye intriger, noe kamp og magi. Settingen er high-fantasy. Denne laiven skal ikke bli: "Hvordan overlever vi natten-laiv". Den skal være fylt av stemning, spenning og humor.

Alle som melder seg på elektronisk får en mail som bekreftelse på påmeldingen. Dersom du ikke mottar bekreftelsen i løpet av et par dager, har jeg ikke mottatt den.

Prøv igjen.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen