Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Nattesorg
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Ulvehyl 4
"One-liner":
Fylke:
Akershus
Sted:
Mustakroken?
Ønsket ant. delt:
30+
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
7.10.2010
Dato/tid for slutt:
10.10.2010
Varighet:
4 dager
Påmeldingsfrist:
15.08.2010
Betalingsfrist:
01.08.2010
Aldersgrense:
18, 16 med verge
Arrangører:
Karita Kristiansen, Eirik Støylen, Torgeir Johannsen
E-post:
halkatla.svartskogen@gmail.com
Hjemmeside:
http://lorienlaiv.org
Org./For./Gruppe:
Lorien
Kommentar:

Hovsgard. Fredelig. Vakkert. Det perfekte sted for en trolovelse, uansett hva enkelte hvisker om omstendighetene som førte til det. For de som så mørket bak idyllen i Skogsruddalen, virker dette nesten som paradis.

Men om natten... Å, om natten...

----------

Nattesorg er en ny start, ett nytt sted for Ulvehyl-laivene. Historiene om Skogsrud-gården er fortalt, om enn noen av familiemedlemmene fortsatt har mere igjen av sin. Dette er ikke et farvel til alle gamle roller og historier, men hovedhistorien går videre til nye steder og nye karakterer.

Hva som ikke blir forandret er kostyme - og historisk korrekthets-kravene; vi forventer litt innsats på begge deler, men er ikke overdrevent strenge. De samme voksne elementene finnes i bakgrunnshistorier og til noe mindre grad i selve laiven - det være seg brukne familier, seksuelle temaer eller vold (ikke at dette skal dominere, nødvendigvis, men sjansen for å komme borti dem, gjennom spill, selv om de ikke er i ens egen rolle, er betydelig). Som tidligere, vil også hovedhistorien sirkle rundt gårdsintriger og familiemotsetninger, blandet med skrekk-pregede overnaturlige elementer hentet fra norsk folketro og legender.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen