Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
En for alle
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
Hva skjer med et samfunn der alle vet hva som ligger bak et «halleluja», men ingen kan si det høyt?
Fylke:
Oslo
Sted:
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
19.6.2013
Dato/tid for slutt:
22.6.2013
Varighet:
4 dager inkl workshop. Afterlaiv på stedet, opprydning søndag.
Påmeldingsfrist:
31.01.2013
Betalingsfrist:
31.01.2013
Aldersgrense:
Arrangører:
Martin Nielsen, Sigve Indregard, Grethe Sofie Strand, Øyvind Kvanmo Sund
E-post:
marnielsen@gmail.com
Hjemmeside:
http://enforalle.trylle.no
Org./For./Gruppe:
Ulverytternes venner
Kommentar:

Tre dager før laiven ble en av spillerne livstruende skadet i en ulykke. Med mange av de andre spillerne som pårørende var det ikke naturlig å avholde laiven. Vi setter den opp neste sommer i stedet. Ny dato er 18-22. juni 2014

Hva skjer med et samfunn der alle vet hva som ligger bak et «halleluja», men ingen kan si det høyt? Ulverytternes venner har gleden av å invitere deg på laiv 19.-22. juni 2013 for å utforske dette nærmere.

«Her, langt fra folk, klamret vi oss hen, til Klippen, til tradisjonen, til vårt hjem. Etter år under svøpen var vi pint, kuet og ydmyket, men ikke knust: Stadig hadde vi vår dag på Klippen, vårt Håp. Og dagen rant rød da vi endelig kunne vende svøpen rett mot dem. Atter skulle Klippen, tradisjonene, hjemmet vende tilbake til oss. Alt skulle atter bli som det var ment å være. Sviket rammet hardt. Nå venter vi på timen da landflyktigheten ender. Den dagen kommer igjen, da Klippen flammer rød av sannhetens ild Den dagen vi blir én igjen.»

En for alle er fortellingen om hvordan et lite folk i Liunagas periferi forteller sin egen historie, først i opprørets øyeblikk, så sett i eksilets narrespeil, og til sist som skyggene av en tåkete fortid.

Sentralt i fortiden er pakten med de liunagiske styresmaktene, som én gang for alle løste problemet med Naboene, uten skånsel. Men pakten viste seg å innebære at reven ble sluppet inn i hønsegården. Da de liunagiske styrkene bestemte seg for å bli, ble mange av våre venner drept, og resten fortrengt i eksil. Først mange år etter kan de vende tilbake, til et sted der lite er igjen av det som en gang var.

Skal Håpet leve, må samholdet være absolutt, og sannheten relativ. Hvilke historier er det som fortelles, og hva er det som forties? Hva ligger egentlig bak fortellingene som knytter samfunnet sammen over generasjoner? I En for alle får spillerne mulighet til å utforske dette sett fra flere ulike epoker og generasjoner.

En for alle er, som URVs tidligere laiver, en low-fantasy-laiv med lave kostymekrav og fokus på stemning og opplevelse. Laiven kan spilles av både nybegynnere og erfarne laivere.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen