Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Den Nordiske krigen
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Viken
Sted:
Fredriksten festning, Halden
Ønsket ant. delt:
ukjent
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
7.2004
Dato/tid for slutt:
Varighet:
ukjent
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
ukjent
Arrangører:
Siv Skram, Michael Stave
E-post:
siv.skram@halden.kommune.no
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Oppdatering 10/9-2002: "Etteretning" har fortalt meg at Siv Skram og Michael Stave ikke er involvert i dette prosjektet lenger. Prosjektet ansees faktisk som dødt. Det gravlegges herved, så får man heller si i fra om så er feil.

Oppdatering 11/12-2001: Det ser ikke lenger ut som om mailadressen over virker. Om noen har kontakt med arrangørene, er det fint om de kan overbringe beskjeden


Vi har nå, i regi av blant annet Østfold fylkeskommune, Halden kommune samt Svenske motparter startet planleggingen av en stor laiv på Fredriksten festning. Settingen er som følger : Svenskene har kommet for å ta Norge og Fredriksten er under beleiring. Tidsepoke : tidlig 1700 tall.
Dette er et samarbeidsprosjekt mellom svenske og norske myndigheter og interessen er stor på begge sider
Vi vil under laiven tilstrebe en størst mulig grad av historisk korekthet, noe som innebærer store mengder forarbeid fra både spillere og arrangører. Det er da også derfor vi går ut med dette så pass tidlig som vi gjør.
Vi trenger nemlig tilbakemeldinger av alle slag, så hvis dette høres bra ut og / eller dere trenger mer informasjon er det bare og sende en mail eller ringe meg på tlf : 994 88 954

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen