Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Carteria Del1 - Liberate Temet (Redd deg selv)
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Kommer
Ønsket ant. delt:
30 - 50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
6.2005
Dato/tid for slutt:
Varighet:
Helg - Fredag til Søndag
Påmeldingsfrist:
01.04.2005
Betalingsfrist:
01.05.2005
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Glenn Terje Nordengen, Kjetil Austvoll
E-post:
carteria@snob.no
Hjemmeside:
http://www.snob.no/carteria/
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

04.03.2005 - Avlyst
Jeg må dessverre meddele at laiven "Carteria del1 - liberate temet" må avlyses for denne gang. Håper det ikke skaper noen problemer for deg.

vennlig hilsen,
kjetil austvoll
-arrangør-

-------------
Carteria, et kongedømme med få rike og mange fattige, et rike med lykkejegere, banditter og leiesoldater; noble riddere, enkle bønder og undersåtter. Og selvfølgelig de mørke munkene. Respekterte og fryktet dukker de opp med ujevne mellomrom og inngyter ærbødighet og usikkerhet, og selektivt hjelper de trengende.

Områder med bønder og lensherrer stikker ut som små øyer spredd utover de store tåkelagte skogene som dekker landet. Avstanden er stor mellom befolkede områder. Det er hvert len for seg selv, kongen er bare konge i navnet.

I Grev Aleksanders len hersker ro og fred, velstanden rår. Han er en god og klok herre, som leder sitt folk, ikke med jernhånd, men med gjensidig respekt.
Men utenfor, i skogene, er det lovløsheten som regjerer. En reisende kan aldri føle seg trygg på landeveien uten å ha med seg et betydelig følge. Grev Aleksander har derfor utlovet dusør for dem som kan hamle opp med røverbandene som herjer i området.

Etter hvert som kjennelsen blir spredd flokker lykkejegerne og leiesoldatene til området på jakt etter røvere og raske penger. Samtidig blir et korstog satt sammen i nabolandet, og greven legger ut på veien for å eskortere sin sønn til sitt første møte med krigstjeneste.

Men det er ikke bare lykkejegere og leiesoldater som er nye i området, det blir fortalt om at de sorte munkene på ny er på vandring. Historiene går, og for reisende føles skogen enda mørkere enn vanlig.

En skygge lurer over landet, noe føles galt! Redd deg selv!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen