Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Blodrand
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Trøndelag
Sted:
Brandheia villmarksleir
Ønsket ant. delt:
130
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
13.8.2004
Dato/tid for slutt:
15.8.2004
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
01.04.2004
Betalingsfrist:
01.05.2004
Aldersgrense:
14 år
Arrangører:
Tonje Bakke, Rigmor Dahle, Magnus Lie Hetland, Jørn Slemdal, Anne Torvatn, Tim Torvatn, Lynne Wermuth
E-post:
arcadia@laiv.org
Hjemmeside:
http://arcadia.laiv.org
Org./For./Gruppe:
Arcadia
Kommentar:

Clarion er i krig. Invasjonsstyrkene fra "Den andre siden" rykker ubønnhørlig frem, til tross for innbitt motstand fra Clarionske og Tuathanske styrker. I en fangeleir vest i Clarion sitter en samling mennesker. Utenfor leiren var de viktige - druider, handelsfolk og adelige. Inne i leiren er de ingenting. Nyttige offer. Hvorfor de holdes der er de ikke helt sikre på, men de vet at fangevokterne trenger informasjon, og at de tvinges til å være med på ritualer. Clarionske forrædere har gått i fiendens tjeneste og er med på leken.

Desperate Clarionere har satt opp en redningsekspedisjon, og frivillige styrker har sluttet seg til denne. Kjernen av ekspedisjonen er styrkene til grev Joshua Duganth av Severn, en erfaren veteran i krigføring, men andre har sluttet seg til. Noen er med for pengene, mens andre har sine egne grunner til å befri fangene. Styrken har splittet opp for å nå målet, og veien dit virker lang og farlig. Og hvem er egentlig de fra "Den andre siden"? Hva vil de ? Hvorfor har de invadert og hvorfor er det så mange underlige som nå regner skogen rundt fangeleiren for sitt hjem?

Påmeldingen er nå åpen. Du kan komme dit via Arcadia-sidene eller ved å gå direkte på følgende lenke:

http://ragnhild.nvg.org/arcadia/blodrand/pameldingsskjema.html

Velkommen på live :)

Vi har nå mange nok påmeldte til at det garantert blir live. Derfor har vi strukket påmeldingsfristen lenger ut i tid. Det er enda plass til ca 30 stk, og fra nå av blir liven fylt etter først-til-mølla-prinsippet. Øvrige påmeldte blir satt på reservelista.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen