Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Stemmen i Hodet
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
Galehuslive med horror og humor.
"One-liner":
Fylke:
Trøndelag
Sted:
Klæbu, sørøst for Trondheim Sentrum (bussavstand)
Ønsket ant. delt:
80 - 100
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
21.6.2001
Dato/tid for slutt:
24.6.2001
Varighet:
Langhelg
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
18 år
Arrangører:
Espen Stenberg, Håkon Mosseby, Martin Fjeldvær, Ole ingvar Stene, Hans Petter Stav, Roy W. Andersen, Amund Øyen, Gaute Ludvigsen, Bård Woldvik
E-post:
sleipner@laiv.org
Hjemmeside:
http://sleipner.laiv.org/stemmen_i_hodet.shtml
Org./For./Gruppe:
Sleipner
Kommentar:

Sleipner må dessverre melde at den kommende liven 'Stemmen i Hodet' som etter planen skulle arrangeres 21.-24.06.01. er avlyst.

Vi hadde i utgangspunktet fått låne perfekte lokaler for liven av Klæbu Kommune. Lokalene sto tomme og var ikke i bruk av kommunen, men det var planer om å ta dem i bruk som barnehage, et arbeid som skulle starte til høsten. Så fikk Kulturhuset i Klæbu vannlekkasje. Sleipner fikk da melding om at kommunen trengte lokalene selv. Livens form og innhold var slik at et nytt lokale ikke var å oppdrive på kort varsel. Klæbu kommune kan ikke holdes ansvarlig for det som skjedde, de har beklaget overfor oss, og vi i vår tur beklager over de påmeldte det som har skjedd.

Sleipner ser seg nødt til å avlyse liven for denne gang fordi vi ønsker å ha den i et lokale som fungerer skikkelig slik at liven blir slik vi ønsker den. Vi trenger tid til å lete opp noe nytt og like bra, og velger derfor å avlyse for eventuelt å kunne komme tilbake med et like bra lokale senere.

Påmeldte kontaktes individuelt i tillegg til denne meldingen.

Håkon Mosseby
Sleipner

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen