Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Inquisitor
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestfold
Sted:
Larvik
Ønsket ant. delt:
20, et minilaiv
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
19.6.2004
Dato/tid for slutt:
20.6.2004
Varighet:
2 dager
Påmeldingsfrist:
15.05.2004
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
15 år
Arrangører:
Kjetil kverndokken
E-post:
terra_fantasy_klubb@yahoo.com
Hjemmeside:
http://groups.msn.com/TerraFantasyKlubb
Org./For./Gruppe:
Terra Fantasy Klubb
Kommentar:

INQUISITOR story

Dato: 346M41

Planet: Corillias V
Status: Forlatt Mineutpost
Vær: Temperert ørken
Innbyggere: 0

Tidligere Historie: Corillias V har hatt lite betydning for Imperiet. I år 172M36 så ble en Teknoprest konvoi sendt mot planeten, der ble det funnet rike mineral årer; så en mineutpost ble satt opp. I ca. 1000 år hadde Imperiet utposten sin der uten forstyrrelser. I år 275M37 startet den store orke WAAAGH?en i dette systemet og flere andre rundt, og den påfølgende krigen varte i ca. 700 år før orkene ble tvunget tilbake av Imperiets Space Marine legioner fra Space Wolf kapittelet. Mineutposten ble da forlatt og var forlatt i 2000 år, før stedet igjen ble lokalisjon for en stor hendelse. En warpstorm omfavnet planeten og den forsvant i 12 år før den dukket ut av warpen igjen. En ekspedisjon fra Ordo Mallus ble sendt inn for å se hva som hadde skjedd der. I sin forferdelse oppdaget de at planeten var oversvømt av warp entiteter, deamoner som menneskene hadde døpt dem. Ordo mallus tilkalte en Imperial flåte og beordret dem å bombardere planeten med Tyfon Missiler mens de holdt stand mot deamonene der nede så ingen forlot planeten. Tunghjertet utførte Solar Admiralen ordren, og planetens nordpol hvor alle deamonene var samlet ble grillet. Det skulle gå enda en 100 år før ildstormene på nordpolen ble slukket. Og for 500 år siden forsvant planeten nok en gang inn i warpen igjen, for å ikke bli sett igjen.

Historie: Corillias V har nå dukket opp igjen fra warpen? Og nok en gang blir det sendt en ekspedisjon dit. En Inquisitor ved navn Covenant av Ordus Mallus ordenen blir sendt? Denne gangen bare med en Våpen servitor. Flere eventyrere drar også ned dit for å finne skjulte skatter. Presteskapet bestemmer seg også for å dra ned dit så de kan velsigne planeten før den kan forsvinne inn i warpen igjen. Rykter om at en liten gruppe av kaos tilbedere skal holde sted der har allerede begynt å flagre.
Men ingen så den lille kapselen til den radikale Inquisitoren Vixus som bryter atmosfæren i håp om at nøkkelen til kaos ligger der, så han kan bruke den for å stenge kaos verdenen ut av vår verden.
Små camper ligger nå spredt omkring på hele planeten. Og bare løgner, bedrag, politikk, intriger og rå makt kan løse denne spente situasjonen, for hvem er hvem; vil kaos tilbederne vise seg blant de andre der. Og ingen vet verken hvordan Vixus eller Covenant ser ut.


Bare meld dere på. Dette er et kostnadsfritt laiv, det eneste dere trenger å betale for er deres egene kostymer og stæsj som dere drasser med dere. Hvor bra dette laivet blir, er helt opp til dere. Som alltid blir dere bedt om å spille alvorlig, men gjør dere klare for noen merkelige løsninger på ting. Og de av dere som har kjennskap til warhammer 40k universet håper jeg lager noen kule løsninger på kostymer. Ellers er dette bare for å ha det morsomt, og for deres undertegnende til å prøve noe nytt.

Cheers Kjetil

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen