Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
For en neve thyllium
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Akershus
Sted:
Krakosseter (kan forandre seg)
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
19.1.2009
Dato/tid for slutt:
24.1.2009
Varighet:
5 dager
Påmeldingsfrist:
01.12.2008
Betalingsfrist:
01.12.2008
Aldersgrense:
18 år, 16 med verge
Arrangører:
Trine Eiane, Erlend Eidsem Hansen, Martin Rytter Hasle, Ole Marcus Mærøe, Marthe Glad Munch Møller, Jens Omland, Thomas Tollefsen, Aksel Westlund
E-post:
forennevethyllium@gmail.com
Hjemmeside:
http://thyllium.wordpress.com
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

En drømmefanger av kjetting og stål slår mot vinduet mens vinden øker i styrke. En forhutlet nykommer stammer fram en bønn om været. Matgrytene er varme, men lokalbefolkningas blikk kalde. Lukten fra grytene kjemper en forgjeves kamp mot de innfødte nomadenes stramme eim av motorolje, tigerbalsam og harsk kroppsfett. Om nettene samles lokalbefolkninga omkring bålene og synger glemte sanger til en forlatt gud. Om dagen er de planetens usmurte maskineri, - de lager mat, driver aggregater og oljer scootere.

En av de tause fastboende slenger en bolle mat på bordet og mumler fram en pris. Den som bestilte maten kaster en neve småmynt på bordet, mens en annen blar opp en kortstokk for å vennskapelig loppe sine nye venner for det lille de har av kreditter. I dag er været for hardt til å lete, men i morgen venter rikdommen et sted der ute på tundraen. Bakenfor trærne, bakenfor trommene, bakenfor generatorenes trygge dur.

For en neve Thyllium er en science-fictionlaiv (tenk Tattooine fra Star Wars/Dune mer enn Star Trek) med lett western-preg som finner sted under ?gullrushet? på planeten Silex358. Laiven finner sted på en handelstasjon i nærheten av en av planetens viktigste havner; et naturlig samlingspunkt for de som besøker Silex358 på jakt etter lykke, penger, stillhet eller bare et sted hvor ingen vil finne dem.

For en neve Thyllium er en science-fiction (tenk Tattooine/Dune mer enn Star Trek) laiv med lett western-preg som finner sted under ?gullrushet? på planeten Silex358. Laiven finner sted på en handelstasjon i nærheten av en av planetens viktigste havner; et naturlig samlingspunkt for de som besøker Silex358 på jakt etter lykke, penger, stillhet eller bare et sted hvor ingen vil finne dem.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen