Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Bønder & skrømt 2
Arr. type:
Laiv
Status
Ukjent
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Østfold
Sted:
fjell gård
Ønsket ant. delt:
30-?
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
24.7.2009
Dato/tid for slutt:
26.7.2009
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
20.07.2009
Betalingsfrist:
24.07.2009
Aldersgrense:
18, 16 med verge
Arrangører:
Martin Fjell, Jann-Erik Johansen
E-post:
SkromtBonde@gmail.com
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Dette er en laiv serie vi lager for å teste ut saker å ting på laiv. Laivene er veldig lettbeinte og går mest ut på å ha det gøy enn ren kalkun, og hvis du er på jakt etter de store meta plottene, må du gå på andre laiver.

Laivene lages av Martin Fjell og meg selv Jann-Erik Johansen og arrangeres på Fjell Gård utenfor Moss

Rollen lager du selv og sender til oss for gjennomsyn, hvis det er noe der som ikke passer så kontakter vi deg for å diskutere det.

Laivene koster 50 kr, eller hvorenn mye du har lyst til å gi. Det eneste vi stiller med er vann og dass papir, resten må du ha med deg selv. Alkohol er lov på disse laivene, men regelen er enkel, har du rørt alkohol så slåss du ikke, med eller uten våpen.

Denne gangen blir ikke Fredheim plaget av leiesoldater, men ett av skrømtene som har brutt pakten og i tillegg har det kommet en magiker inn til bygda (med ett alvorlig vogn problem).

Hva karakterer angår så lager du dem selv som sagt, men det vi trenger er 1 magiker, 1 av hans tjenere og 1 kusk. Det er ikke behov for så mange skrømt på denne laiven så vi har satt en grense på 3 stk. Resten er bønder, og erfaringene fra forrige års B&S var at det er sinnsykt moro.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen