Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Et Morshjerte
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
0047, Schweigårdsgate 34d
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
5.6.2010
Dato/tid for slutt:
5.6.2010
Varighet:
1 time
Påmeldingsfrist:
05.06.2010
Betalingsfrist:
05.06.2010
Aldersgrense:
Arrangører:
Christina Christensen
E-post:
laivfabrikken@laiv.org
Hjemmeside:
http://www.laivfabrikken.no/morshjerte/
Org./For./Gruppe:
Laivfabrikken
Kommentar:

Du står der alene, det er ingen som har fortalt deg hvorfor du er der. En benk skiller dere, det eneste du vet er at du er på feil side av benken. Eller: Du sitter bak benken, trygt og godt, vel vitende at det er du som har retten på din side. Alle har sin mening om hva en god mor bør gjøre. I dennne rettssalen er alle meningsberettigede. Untatt den tiltalte.

Et morshjerte er en laiv, som etter klassisk kafkiansk prinsipp vil legge til rette for en paranoid og ubestemmelig spilleopplevelse- hvem har rett og hvem har feil, hvem sitter med makta når alt kommer til alt, og hvem skal være meningsleverandør for hva som er en god omsorgsperson?

Laiven spilles som en del av KHiOs avgangsutstilling for MA-studentene i kunstfag - men i et eget rom, adskilt fra resten av utstillingen. Det blir fult mulig å melde seg på på stedet, men hvis du har et spesifikt rolleønske lønner deg seg å reservere plass.

Selve spillet varer ca. en intens klokketime, og hverdagsklær fungerer som kostyme. Rollene har utgangspunkt i vanlige nordmenn fra i dag, gjerne litt karrikerte, men denne domstolen følger ikke Norges Lover - det uberegnelige byråkratiet fra Franz Kafkas "Prosessen" er inspirasjonskilde.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen