Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Carpe Noctem 2 "For Fulle Mugger"
Arr. type:
Laiv
Status
Ukjent
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
Sandefjord/ Verdensteateret
Ønsket ant. delt:
70
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
4.10.2003
Dato/tid for slutt:
5.10.2003
Varighet:
kveld/natt til 5.
Påmeldingsfrist:
05.09.2003
Betalingsfrist:
10.09.2003
Aldersgrense:
16
Arrangører:
Svein Tore Haugen, Andreas Aarby
E-post:
sveintorehaugen@hotmail.com, andreasaarby@hotmail.com
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
SATHAA-corp
Kommentar:

Kompende:
Det er en lørdagskveld, og byens favnede er på sitt nye utsted, verdensteateret. Det har vært en isfront mellom byens sentrale klaner, Venture og Brujah, i en periode etter møtet, 03. januar, og de andre klanene har ikke våget å ta parti. Derfor har Toreador åpnet det nye stedet sitt, Verdensteateret, først nå som den verste stormen lagt seg og det er igjen en slags fred som råder i gatene.

Gangrels styrke begynner nå å vise seg, i både antall og autoritet, men er i mangel på en konkret leder.

Noe som er på alles munner er at prinsen her brukt en uhorvelig mengde penger på noe, da hovedsakelig av sin klans ressurser, men ingen aner hva pengene har gått til. Også klanen Toreadors store ergrelse over Brujah begynner å komme til overflaten. En kald stillingskrig er i gang.

Også noen mord ble begått på forrige møte, og de skyldig er enda på frifot. Hvem var det som egentlig ga ordre om at disse skulle henrettes, og hvorfor? Eller var det bare uhell? Mange er det som vil ha de skyldige dømt, og hva mener egentlig Deburst om dette?

PS; Vampyrene i resten av Europa har samlet seg mot en felles fiende og har dermed falt bort ifra klansnavnene. Fremdeles noen av byene klansnavnene og klansbåndene intakte, og har dermed blitt isolert fra mye av den resterende underverdenen. grennene til at Sandefjord fortsatt har klansnavn og holder blodslinjene er en manns begjær for makt og kontroll. I og med at få bruker dette gamle systemet, har ting som camarilla, sabbat og independent falt fra og blitt amerikanske begreper.


[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen