Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Gråskog
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Viken
Sted:
Nær Bergen
Ønsket ant. delt:
25-30
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
28.9.2000
Dato/tid for slutt:
1.10.2000
Varighet:
3 1/2 Dag
Påmeldingsfrist:
28.09.2000
Betalingsfrist:
01.10.2000
Aldersgrense:
16 år
Arrangører:
Daniel Larsen, Thone Heidi Hevrøy, Marius Rognstad, Bjørn Veen, Stian Slethei
E-post:
graaskog@start.no
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
BFIT
Kommentar:

"Etterhvert som soldatfølget kom nærmere og nærmere skogen ble skrittene mer og mer urolig. Hver eneste en av dem hadde hatt en mor som hadde brukt denne skogen til å skremme dem i seng. Kapteinen hadde vært flink til å roe dem ned på veien, men når de begynte å nærme seg ble gamle barnehistorier mer og mer virkelige. Ulv, bjørn, banditter, skyggestjelere, hekser og spøkelser danset rundt inne i hodene deres og bare ventet på å bli virkeliggjort rundt neste sving. I tillegg til dette hadde de mistet store deler av følget sitt i det forrige slaget. Nesten et helt kompani bestod nå av leiesoldater, menn og kvinner fra fjernt og nær. Men selv disse hadde hørt historier om Gråskog. Det ble slått leir i grensen opp mot skogen og den siste natten med uforstyrret søvn la seg over leiren."

Gråskog utspiller seg i Gemini-verden som tidligere har 3 liver bak seg. Brotneheim, Bryllup og Brotneheim 2. Liven foregår omtrent 1000 år før disse i den tiden som senere blir kalt Kaoskrigen. Bror står mot bror, vesener herjer landet og de siste sporene av en tapt sivilisasjon viskes sakte vekk.

Tanken bak liven er høy adrenalinpumping, mulighet til å bruke latex-våpnene og mye moro. Det vil likevel selvsagt bli tatt hensyn til at soldatene skal få mulighet til å spille på relasjoner, følelser og med innlevelse.

Send gjerne mail om du har spørsmål.

Laiven vil nå som vi passerer august måned koste kroner 250,- Innbetales på kontonummer 054.04.525.834

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen