Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Elysium: Bergen
Arr. type:
Kampanje/ongoing
Status
Avholdt
Alias:
World by Night - Bergen
"One-liner":
Fylke:
Vestland
Sted:
Bergen Sentrum
Ønsket ant. delt:
ca. 50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
10.5.2002
Dato/tid for slutt:
Fast spilling:
andre uke
Varighet:
Ubegrenset
Påmeldingsfrist:
10.05.2002
Betalingsfrist:
10.05.2002
Aldersgrense:
18 (16)
Arrangører:
Bjørn Terje Bøe, Martin Krohg, Stein C. Llanos
E-post:
bergen@vampirethemasquerade.com
Hjemmeside:
http://home.no.net/lasombra/elysium
Org./For./Gruppe:
RegnCon, Elysium: Bergen
Kommentar:

Elysium: Bergen er en Vampire: The Masquerade-kampanje knyttet opp mot White Wolf-fanklubben Camarillas verdensomspennende kampanje med omlag 5000 deltakere. Så vidt arrangørene vet er dette første norske bidrag til denne såkalte "World by Night".

Bortsett fra et sterkt modifisert kamp- og disiplinsystem følger spillet VtM slavisk, men uten at dette skal bli noen form for hindring eller tvang over spillerne.

Det er i første omgang bare lov å spille Ventrue, Toreador, Nosferatu, Malkavian, Brujah og Gangrel, eller eventuelt ghoul, men spillet vil tillate karakterer fra andre klaner med tid og stunder.

Spillet baserer seg på hendelsene rundt Elysium i Bergen, primogenvampyrenes politikk, og påvirkningen dette har på de yngre vampyrene.

Prinsen av Bergen er myrdet, og det er opp til primogenet å finne en ny prins før Sabbaten angriper Bergen igjen. Samtidig søker mange vampyrer fra hele kysten en trygg havn i Bergen, noe som gjør ting vanskeligere for primogenet enn de hadde regnet med.

Spillet blir forholdsvis "low-key", altså mer politikk enn action, men så klart gode forutsetninger for mye spenning. Vi vil prøve å så langt som mulig unngå de gamle "angsty" stereotypene, og spille mer på Film Noir og Shakespeare enn Ann Rice.

Aldersgrensen er 18 år, grunnet de temaene VtM tar opp, men personer over 16 år kan delta med tillatelse fra foresatte.

Det koster ingen ting per se å delta på dette spillet. Derimot er det en forutsetning å være medlem av White Wolf's fanklubb, Camarilla, som koster $20 i året, slik at vi kan delta i World By Night. Sjekk ut http://www.white-wolf.com/camarilla for nærmere informasjon.
I tilleg må spillerne være med på å betale for lokaler og lignende, som egentlig ikke er snakk om de store summene, i alle fall ikke for en laivkampanje.

Det anbefales interesserte sterkt å møte opp på informasjonsmøte 13. April kl. 1200Rothaugen Skole under RegnCon 9,5. Her blir det påmelding, dyptgående informering, og grunnlaget for karakterkreasjon.

Se ellers vår hjemmeside for mer informasjon!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen