Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Morrowind
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
I Larvik
Ønsket ant. delt:
Min 25-50+
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
18.7.2003
Dato/tid for slutt:
20.7.2003
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
05.07.2003
Betalingsfrist:
05.07.2003
Aldersgrense:
15 år
Arrangører:
Kjetil Kverndokken
E-post:
omega1no@yahoo.no
Hjemmeside:
http://www.geocities.com/takenesoy/VELKOMMEN.html
Org./For./Gruppe:
Larvik Warhammer Rollespill & Live Klubb
Kommentar:

ELDER SCROLL'S III
MORROWIND

11-13 juli, fremmøte ved innkjørselen til Tveidalen kl. 17.00 og utover på fredag, ved Brunlanesveien (riksvei 302). I LARVIK

Øya og landet Morrowind, et sagnomsust og myteomspunnet sted. Stedet hvor den utdødde rasen Dwemer holdt til, rasen som menneskene pleide å kalle for Dverger. Ruiner er spredd ut over hele øya og er lokkende skattekammere for mange eventyrerer, men få kommer tilbake. Dette er også hjemlandet til Mørke Alvene som menneskene kaller dem for, de liker ikke dette navnet siden de ser på det som et skjellsord, fra slavetiden under Imperiumiet, deres navn er Dunmer, et stolt og mektig folk. Men Morrowind er full av raser, i mange byer, i mange klimaer.
Scydia Neen er havnebyen de fleste kommer til når de ankommer Morrowind, by er vel å ta litt hardt i, og mange drar lenger inn. De fleste ender opp i Balmorra eller Vivee, eller til og med Caeldera. Men historien vår er i Balmorra, byen hvor drømmer blir skapt og knust. Det er også her de tre store gilda holder til. Kriger-gilde, magiker-gilde og tyve-gilde. Men man har også representanter av leiemordernes-gild her.
Balmorra er fullt av all slags folk og fe: de rike, de fattige, de uskyldige og de skyldige.
I det siste har det vært rare hendelser som har foregått, det har vært snakk om noe som kalles det Sjette Hus og noen som heter Nevarine og Dunmerenes sagnomsuste og glemte helt Nevarre. Flere og flere Dunmere har kommet frem og kalt seg selv Søvnjengerne, de som har voknet og venter på den store makt. Et komme av storhet, hvor Dunmerene igjen vil bli de rettmessige herskerne. Men selv mange av Dunmerne tenker ikke noe særlig over dette, det er jo tross alt bare et sagn. Noen folk har dratt ut til gamle gravkammere på jakt etter gamle skrifter som inneholder informasjon om det Sjette Huset og Nevarine, få har kommet tilbake og de som har, kommer bare med få biter av informasjon som ikke kan brukes. Handelsstasjonen blir kjøpt tørr for varer, av paranoide folk som mener at noe er på gang, men ingen vet hva. Merkelige ting skjer i Balmorra og områdene rundt, selv vannet oppfører seg rart. Presteskapet strammer om grepet og gjør det de kan for å holde folk rolige, de vet sannheten og de vet at det Sjette Huset er en trussel mot dem. Men det er du som person som kan forhindre, eller la vær, eller kanskje fremskynde det som skal skje, hva nå enn det er??

RASER Å VELGE IMELLOM
Det har absolutt ingenting å si hva du velger å være, siden Morrowind er befolket av alle slags raser, det eneste som kan være forskjellig er fordeler eller ulemper med rasene. Så dette er listen.

ARGONIANER: Reptil menneskene fra de svarte sumpene.
BRETON: Mennesker som føler vindens magier sterkere enn andre.
DUNMER (mørke alv): Det innfødte og stolte folket som bor her.
ALTMER (høy alv): Gyldne i hud og stolte folk fra Sommer Øyene.
IMPERIALISTER: Menneskene som har lagt alle land under seg, velutdannede og stolte.
KHAJIIT: Kattemenneskene, raske og smidige, ofte tyver.
NORD: Mennesker fra Skyrim som er høye og blonde, store krigere.
OPANG (ork): Siviliserte barbarer fra Wrothgarian, mestere i krigføring og smed bruk.
REDGUARD: Disse mørhudede menneskene er frie og lettsinnede mennesker, men også naturlige krigere.
BOSMER (skog alver): Klanfolkene fra Valenwood som menneksene skjenner som tre sejve folket, er raske og lette.Da er det bare å kontakte meg, så fikser vi noe. Åja! Rasen du velger får du, men jeg mekker personen og yrke for deg. Da er det bare en ting igjen å si?

CHEERS

Kostnad 35 kr. Betalingsfrist er 5 juli,
Kostyme er et must.
Vi trenger fremdeles flere Dunmers, og noen Bretons og Altmers hadde ikke vært så ille heller.

Hilsen Kjetil Kverndokken

Tlf 97170037
e-post: omega1no@yahoo.no
Regler finner du på hjemmesiden vår www.geocities:com/takenesoy/VELKOMMEN.html men bare regler, ikke noe Morrowind historie, den live historien har vi ikke fått lagt ut, men vi har historien til det andre live vårt, Tåkenes Øy.

Da er det bare å ta kontakt.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen